Myyjät kertovat

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos, Jurvan paloasema
Etenkin käytetyistä ajoneuvoista olemme saaneet hyvin markkinahinnan Kiertonetin kautta. Mielestämme palvelua on helppo käyttää, ja prosessi myynti-ilmoituksen laittamisesta maksatukseen hoituu fiksusti. Pidän tärkeänä sitä, että palvelusta saa myös tarvittavat asiakirjat valmiina ja pykälien mukaan koko konsernin taloushallintoa varten. Parhaiten meillä on toiminut systeemi, jossa ilmoitusten luominen palveluun on keskitetty yhdelle henkilölle eli toimistosihteerille.

Jukka Hietamäki, asemavastaava, palomestari

Jokilaaksojen pelastuslaitos, Ylivieska
On ollut positiivinen yllätys, että tavaroille on saatu hyvin hintaa! Saamme paremman hinnan palvelua käyttämällä kuin jos myisimme omilla nettisivuilla. Olemme saaneet myytyä esimerkiksi kuorma-autojen renkaita, joista aiemmin ei saatu juuri mitään lisäarvoa, sillä usein renkaat menivät renkaita uusittaessa vaihdossa, mistä saatu hyvitys oli suhteellisen pieni. Sellaistakin tavaraa on myyty, josta olemme ajatelleet, että mahtaako tuollaista kukaan edes tarvita. Sekin on hyvä, että on valmiita luovutuslomakkeita, niin ei tarvitse sitäkään itse tehdä ja samalla saa kappaleen arkistointia varten.

Anneli Kukkonen, erityissuunnittelija

Joensuun kaupunki
Kiertonet-palvelu on meillä aktiivisessa käytössä. Mielestämme palvelu sopii hyvin julkiselle organisaatiolle, sillä siinä ei vaadita esimerkiksi y-tunnuksen käyttöä ei ostajalta eikä myyjältä. Myynti-ilmoituksia on nopea ja näppärä tehdä. Olemme organisoineet myynnin siten, että ihmiset hallintokunnittain ilmoittavat myytävät tuotteet keskitetysti yhdelle vastuuhenkilölle. Itse tavaroiden myynti on oikeastaan vain sivujuonne, tärkeintähän on varastoinnin hallinta. Tämä on yksi tapa pitää järjestystä yllä. Palvelu on tavoittanut myös kuntalaiset hyvin, ja tavaraa lähtee muuallekin Suomeen.

Petri Ratilainen, kunnossapitopäällikkö

Porvoon kaupunki
Olemme käyttäneet Kiertonet-palvelua jo vuosia ja olleet tyytyväisiä. Melkein kaikki tavarat ovat menneet hyvin kaupaksi. Meillä on myös ollut myynnissä tavaraa, jonka arvo on ollut hyvin vähäistä, mutta olemme olleet iloisia siitä, että tavaralle on vielä jollekin hyötyä, jos vaihtoehtona meillä on ollut viedä tavara kaatopaikalle. Tavaran myyntiinlaittamisessa ei mene kuin muutama minuutti, mikä on suuri etu. Jos palvelu olisi monimutkainen, ei sen käyttöön olisi aikaa.

Janita Pihlaja-Wickholm, satamahoitaja


Helsingin seurakuntayhtymä
Kiertonet-palvelua on simppeli käyttää ja sivusto on muutenkin selkeä. Olemme olleet tyytyväisiä myös siihen, että laskutuspuoli toimii hyvin. Olemme käyttäneet palvelua nyt puolisen vuotta ja todenneet, että tavara liikkuu sitä kautta hyvin. Meille palvelun käytössä tärkeää on myös ympäristönäkökulma, eikä tavarasta saatava hinta ole pääasia.

Jutta Niku, kiinteistöosaston sovellusasiantuntija

Aalto-yliopisto
Organisaatiossamme on useita Kiertonet-palvelun käyttäjiä, jotka laativat myynti-ilmoituksia. Palvelu on toiminut hyvin ja ilmoitusten lisääminen on helppoa. Pääasiassa meillä on ollut myynnissä elektroniikkaa, mutta monenlaista erikoistakin tavaraa, kuten esimerkiksi yhden savimyllyn, olemme myyneet. Välillä on itseäkin ihmetyttänyt, kun jotkut ihan kummallisetkin tavarat ovat menneet hyvällä hinnalla kaupaksi.

Ilpo Kari, tiiminvetäjä

Referenssit

Volvo FM imulakaisuauto + talvivarusteet

Volvo FM imulakaisuauto + talvivarusteet

Myyntihinta
75 000 €

Tavoitehinta
35 000 €

Myyjä

Vantaan kaupunki

Sähköpöytä

Sähköpöytä

Myyntihinta
295 €

Tavoitehinta
5 €

Myyjä

Kokkolan kaupunki

iMac 27” (Mid 2011)

iMac 27” (Mid 2011)

Myyntihinta
550 €

Tavoitehinta
40 €

Myyjä

Aalto-yliopisto – Aalto-korkeakoulusäätiö sr

Volvo L 70D-4X4/284 kauhakuormaaja + lisälaitteet

Volvo L 70D-4X4/284 kauhakuormaaja + lisälaitteet

Myyntihinta
84 000 €

Tavoitehinta
33 000 €

Myyjä

Jämsän kaupunki

Verkkoelementtejä

Verkkoelementtejä

Myyntihinta
820 €

Myyjä

Napapiirin Infra Oy