Myytävänä vanha kyläkoulu

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
9 000 €
Päättyy 10.9. 21:00

Katsottu: 7628 kertaa

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 9 000 €. Minimikorotus on 200 €. Tarjouksia yhteensä 7 kpl.

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 7628 kertaa

Tiedot

Keuruun kaupungin omistama vanha kyläkoulurakennus Kalettomalla noin 10 km:n etäisyydellä Keuruun keskustasta. Täällä voit kokea maaseudun rauhaa kuitenkin lyhyen matkan päässä keskustasta ja hyvien kulkuyhteyksien päässä palveluista. Rakennus on valmistunut vuonna 1951. Pohjapiirustukset ja perustietoja löydät liitteistä. Kohteessa on kevyellä polttoöljyllä toimiva öljylämmitys. Kohde sijaitsee noin hehtaarin tontilla aivan valtatie 23:n välittömässä läheisyydessä.

Kohteeseen ei ole tehty kuntokartoitusta tai kuntotutkimusta myyjän toimesta. Kohde myydään siinä kunnossa, kuin se myyntihetkellä on ja ostaja on velvollinen selvittämään rakennuksen tarkemman kunnon ennen tarjouksen jättämistä.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kiinteistö myydään siinä kunnossa, kuin se myyntihetkellä on. Kohteesta saa lisätietoja olemalla yhteydessä yhteyshenkilöön.

Ostajan tulee perehtyä rakennukseen ja todeta rakennuksen kunto ennen tarjouksen tekemistä. Kohde myydään siinä kunnossa, kun se myyntihetkellä on.
Kohteeseen ei ole tehty kuntokartoitusta tai kuntotutkimusta myyjän toimesta.

Liitetiedostot

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

Hinta määräytyy tarjousten perusteella, jotka Keuruun kaupunginhallitus hyväksyy/hylkää kokouksessaan erillisen päätöksen mukaan.

Myyjä voi hyväksyä tai hylätä kaikki tehdyt tarjoukset.

Näyttö

Kohteen esittelyn ajankohta sovitaan erikseen tarpeen mukaan.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 28572


Myyjä: Keuruun kaupunki

Yhteyshenkilö

Hannu Pohjonen
p. 0400 848 139
hannu.pohjonen keuruu.fi

Tavaran sijainti

Kalettomantie 9
42540 KEURUU

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

17.8. 12:41 niko.v 9 000 €
16.8. 23:40 tuuli12 7 500 €
16.8. 12:13 niko.v 7 000 €
11.8. 18:12 murtsikka 1 700 €
10.8. 14:49 vesap89 1 500 €
10.8. 14:11 kylähullu1978 1 400 €
7.8. 19:56 vesap89 500 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.