Mäkikadun päiväkoti

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
250 €
Päättyy 31.5. 21:02
Päättynyt

Katsottu: 3966 kertaa


Kohteen huutokauppa on päättynyt 31.5.2019 21:02.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 3966 kertaa

Tiedot

Kuhmon kaupunki myy Mäkikadun päiväkodin rakennuksen tarjousten perusteella valintaperusteena korkein hinta. Myyjän asettama tavoitehinta on 20 000 €. Kohde sijaitsee vuokratontilla (Rokkola 140:131) osoitteessa Mäkikatu 2, 88900 Kuhmo. Tontin asemakaavamerkintä on YS eli yleisten rakennusten korttelialue. Tontin koko on n. 2100 m2. Rakennuksen kerrosala 529 m2 ja sen valmistumisvuosi on 1979. Kiinteistö on toiminut koko ajan päiväkotina ja ollut nyt tyhjillään noin vuoden peruslämmöt päällä. Piha-alueen leikkivälineet eivät kuulu tähän kauppaan. Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Kaupan yhteydessä ostajalle siirtyvät vesi-, viemäri-, sähkö- ja kaukolämpöliittymät. Tarjoajan tulee osallistuakseen tähän huutokauppaan esittää tarjouksessaan rakennuksen tuleva käyttötarkoitus. Kohde myydään nykyisessä kunnossaan kuin se myyntihetkellä on. Kohteesta saa lisätietoja olemalla yhteydessä yhteyshenkilöihin ja tutustumalla kohteeseen paikan päällä.
Kuhmon kaupunki pidättää itsellään joko hyväksyä tai hylätä saadut tarjoukset. Myynnistä päättää Kuhmon kaupunginhallitus. Korkeimman tarjouksen hyväksyntään vaikuttaa annettu ostotarjoushinta ja käyttötarkoitus. Mikäli käyttötarkoitus ei ole sopiva, tarjous hylätään.
Lisätietoja antaa isännöitsijä Tuula Purovesi, puh. 0447105036 ja tilapalvelupäällikkö Harri Piirainen, puh. 0447255257 ja tekninen johtaja Jari Juntunen, puh. 0447255254.

Huom! Osallistuaksesi tähän huutokauppaan, sinun tulee ilmoittaa kohteen aiottu käyttötarkoitus. Lue lisää ohjeita-välilehdeltä.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 20 000 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 24209


Myyjä: Kuhmon kaupunki

Yhteyshenkilö

Antti Komulainen
p. 044 7255262
antti.komulainen kuhmo.fi

Tavaran sijainti

PL 15
88901 KUHMO

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

31.5. 20:59 pekkarules 250 €
7.5. 00:08 onni4me 200 €
2.5. 21:06 jakke84 100 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Kohteen käyttötarkoitus

Myyjä haluaa tietää mihin käyttötarkoitukseen ostaja aikoo kohdetta käyttää. Jos käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään. Mikäli ostaja ei noudata ilmoittamaansa käyttötarkoitusta, myyjällä on oikeus purkaa kauppa.

Myyjä näkee huutajien ilmoittamat käyttötarkoitukset vasta huutokaupan päätyttyä. Käyttäjät eivät koskaan näe toistensa käyttötarkoituksia.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.