Asiakaspalvelija

ASIAKASPALVELIJA (etätyö)

Arvostatko työtä, jossa asiakkaiden kanssa keskustelu ja heidän ongelmissaan auttaminen on se sinun juttu? Haemme Kiertonet.fi ja Huutomylly.fi verkkohuutokauppoihimme iloista, ratkaisukeskeistä ja työhön sitoutunutta asiakaspalvelijaa. Olet keskeisessä roolissa varmistamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä Kiertonetin että Huutomyllyn myyjien ja ostajien keskuudessa.

Odotamme sinulta aktiivista työotetta. Toimit kiireen ja paineen alaisena rauhallisesti ja empaattisesti. Osaat asettua asiakkaan asemaan ja jaksat vastata samantyyppisiin kysymyksiin tarvittaessa useastikin saman päivän aikana. Puhelintyöskentely on sinulle luontaista ja nautit siitä. Et vierasta hankaliakaan tilanteita, joita voi asiakaspalvelutyössä tulla joskus vastaan. Jaksat vastata iloisesti puhelimeen kerta toisensa jälkeen ja vastaat sujuvasti sähköposteihin puheluiden lomassa. Tärkeä ominaisuutesi on se, että hoidat asiat loppuun asti – hyvä asiakaspalvelukokemus on sinulle kunnia-asia. Edellytämme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lähetä hakemus 18.12.2023 mennessä palkkatoiveineen sähköpostitse: pekka.kallunki@kiertonet.fi

Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 10-16 välillä asiakaspalvelu ja avainasiakaspäällikkö Tarja Keränen, puh. 044 759 0041, tarja.keranen@kiertonet.fi tai klo 10 – 13 välillä toimitusjohtaja Pekka Kallunki, puh. 050 540 1609, pekka.kallunki@kiertonet.fi

Lue lisää: www.kiertonet.fi/toihin-meille ja www.huutomylly.fi/toihin-meille