Vanha Apteekin talo Ilomantsissa KÄSITTELYSSÄ

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
20 000 €
Päättyy 29.4. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 29.4.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 3.7.2018 15:29

ILOMANTSIN KUNNALLA MYYNNISSÄ seuraava kohde:


VANHA APTEEKKI

Kohde sijaitsee kirkonkylässä, os. Ylätie 46, 82900 Ilomantsi. Rakennuksessa on toiminut päivätoiminta- ja asumisyksikkö, aiemmin myös kotipalvelun toimisto ja päiväkoti. Vakituinen toiminta loppui vuonna 2016. Rakennus sijaitsee kirkonkylän keskustan alueella. Pihapiiri rajoittuu rivi- ja omakotitaloihin. Tontin pinta-ala on n. 3 700 m².

Lisätietoja kohteesta: Rakennettu 1950-luvulla asuin- ja liiketilaksi. Merkittäviä korjauksia on tehty vuosina 1992 ja 2004 (päivätoiminta- ja asumisyksikkö), 2001 (kellarikerroksen sauna- ja peseytymistilat), 2003 ja 2009 (ikkunoiden uusiminen), 2012 (sadevesi- ja salaojitusjärjestelmä sekä perusmuurin vedeneristys). Sprinklausjärjestelmä on asennettu vuosina 2004-2005 ja vuonna 2010 automaattinen paloilmoitinjärjestelmä.
-Kerrosala 575 m² tilavuus 2370 m³
-Tiilikatto
-Puurunkoinen kellarikerroksen yläpuolisilta osin
-Julkisivut rapattuja, sisäpuolelta levytettyjä
-Kaukolämpö rakennus muodostuu kahdesta eri osasta, joissa toisessa on kaksi ja toisessa kolme kerrosta.
Lisäksi on kylmiä ullakkotiloja. Rakennuksen kunto tyydyttävä.

Rakennus myydään siinä kunnossa, kuin se myyntihetkellä on. Ostaja on velvoitettu tutustumaan myytävän rakennuksen kuntoon sekä paikanpäällä että tutustumalla tehtyihin tutkimuksiin.
Rakennukseen tehdyt tutkimusraportit toimitetaan pyydettäessä sähköisesti.

Tarjouspyyntö koskee rakennusta. Tontin vuokrauksesta tai myynnistä neuvotellaan erikseen.Ilomantsin kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Liitetiedostot

Näyttö

Sopimuksen mukaan. Lisätiedot: tekninen johtaja Jarno Saastamoinen 040 104 3301 , toimitilaesimies Jari Ahponen 040 104 3305 , asuntosihteeri Margit Jaatinen 040 104 3321

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 13728


Myyjä: Ilomantsin kunta

Yhteyshenkilö

Jarno Saastamoinen
p. 040 104 3301
jarno.saastamoinen ilomantsi.fi

Tavaran sijainti

Ylätie 46
82900 Ilomantsi

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

27.3. 18:08 raheko 20 000 €
21.3. 17:11 imela 200 €
21.3. 16:43 paroni 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.