Omakotitalotontti Puumalan Kotiniemessä, Tölppäänniementie 9. Tontti 7, kortteli 225.

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
0 €
Päättyy 9.9. 18:00

Katsottu: 425 kertaa

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Huom! Ensimmäinen tarjous vähintään 10 €. Tee ensimmäinen tarjous!

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 425 kertaa

Tiedot

Tietoja päivitetty 9.8.2019 11:18

Puumalan keskustan tuntumassa, Saimaan läheisyydessä tarjolla luonnonkaunis rakennuspaikka unelmiesi talolle. Etäisyys Saimaan rantaan on noin 100 metriä. Tontilla on näkymät ilta-auringon suuntaan, länteen. Matkaa kirkonkylän keskustaan on noin 2 kilometriä.

Tontin koko on 1.580 m2. Reilunkokoisella tontilla on hyvin tilaa omakotitalolle ja piha-alueelle. Tontti on asemakaava-alueella, tieyhteys sekä vesi- ja viemäriliittymät ovat valmiina. Myös valokuituverkko tulee omalle tontille.

Liittymähinnat eivät sisälly kauppahintaan.

Läheisyydessä ovat uimaranta ja leikkipaikka, sekä pienveneiden oma satama jonne mahtuu isommatkin veneet.

Opastustaulut ohjaavat osoitteenmukaiseen kohteeseen. Tontti on merkitty maastoon rajapyykein.

Huom! Osallistuaksesi tähän huutokauppaan, sinun tulee ilmoittaa kohteen aiottu käyttötarkoitus. Lue lisää ohjeita-välilehdeltä.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 13 000 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous. Lopullisesta kaupasta päättää Puumalan kunnanhallitus.

Rakentamisvelvoite: omakotitalon rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa tonttikaupasta.

Näyttö

Tiedustelut virka-aikana: Tekninen johtaja Kimmo Hagman, 0500 6554 590, kimmo.hagman@puumala.fi tai maankäyttöteknikko Merja Tuomainen, 040 723 0776, merja.tuomainen@puumala.fi

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 28565


Myyjä: Puumalan kunta

Yhteyshenkilö

Kimmo Hagman
p. 0500 6554 590
kimmo.hagman puumala.fi

Tavaran sijainti

Tölppäänniementie 9
52200 Puumala

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Kohteen käyttötarkoitus

Myyjä haluaa tietää mihin käyttötarkoitukseen ostaja aikoo kohdetta käyttää. Jos käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään. Mikäli ostaja ei noudata ilmoittamaansa käyttötarkoitusta, myyjällä on oikeus purkaa kauppa.

Myyjä näkee huutajien ilmoittamat käyttötarkoitukset vasta huutokaupan päätyttyä. Käyttäjät eivät koskaan näe toistensa käyttötarkoituksia.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.