Kaarihalli purettavaksi ja poissiirrettäväksi MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
10 €
Päättyy 4.9. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 4.9.2017 21:00.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 3.8.2017 18:21

Nivalan kaupunki myy kuvien mukaisen kaarihallin purettavaksi ja poissiirrettäväksi rautaromuna.

Hallissa hetkellä oleva irtain tavara ja omaisuus ei sisälly kauppaan. Kaarihallin pinta-ala on noin 400 m2.

Ostajan tulee purkaa ja siirtää halli sekä perustusmateriaalit kokonaisuudessaan pois viimeistään lokakuun 2017 loppuun mennessä. Mahdolliset jätteet, jotka syntyvät purkutyön yhteydessä on toimitettava asianmukaiseen vastaanottopisteeseen. Ostaja vastaa purkutyöstä ja sen työturvallisuudesta kokonaisuudessaan.

Purkamisen ja pois siirtämisen voi aloittaa, kun Nivalan kaupunginhallitus on hyväksynyt tarjouksen, kauppahinta on maksettu ja kauppakirja on allekirjoitettu. Purkamisen aloittamisesta on ilmoitettava myyjän edustajalle ennen purkutyön aloittamista.

Myyjä hankkii kohteelle kustannuksellaan tarvittavan purkuluvan, kun ostaja on tiedossa.

Kohteeseen voi tutustua paikan päällä ilman erillistä sopimista. Sisälle tutustumisesta täytyy sopia etukäteen myyjän edustajan kanssa.

Kohteen rakennuslupakuvat liitteenä.

Myyjä ei ole varmistanut, vastaako kohteen nykytilanne laadittuja suunnitelmia eikä vastaa mahdollisten poikkeamien vaikutuksista.

HUOM! Viimeisessä kuvassa näkyy myös vieressä sijaitseva varastohalli, joka on myynnissä omalla myynti-ilmoituksella.

Liitetiedostot

Tavaran ID: 4822


Myyjä – Nivalan kaupunki

Yhteyshenkilö

Jouni Hautala
p. 0403447301
jouni.hautala nivala.fi

Tavaran sijainti

Peltotie 1
85500 NIVALA

Näyttö

Näyttö sopimuksen mukaan, puh. 040 344 7301

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

3.9. 21:26 niilo22 10 €
4.8. 10:45 harri_pinola 5 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.