Avainasiakaspäällikön rekry

Julkaistu: 30.08.2023

AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖKSI (Etätyö)

Haemme Huutomylly.fi verkkohuutokauppaamme avainasiakaspäällikköä. Olet myyntipäällikkömme työpari, vastaat omista asiakkuuksista ja jaatte myyntialueet keskenänne. Raportoit työstäsi myyntipäällikölle ja/tai toimitusjohtajalle. Myyntityön asiakaspotentiaali on Huutomyllyn kilpailukentällä valtava.

Yrityksemme Kiertoa Oy tarjoaa tällä hetkellä työpaikan kuudelle kiertotalouden ammattilaiselle ja vuoden 2022 liikevaihtomme oli noin 870 000 euroa. Viime vuonna nettihuutokauppojemme kautta myytiin asiakkaidemme omaisuutta yhteensä yli 15 miljoonalla eurolla. Nettihuutokauppapalveluistamme Kiertonet.fi on 8 vuoden ikäinen julkisen sektorin verkkohuutokauppa, joka on omalla profiloitumisalueellaan Suomen suurin. Huutomylly on käynnistynyt yli 2,5 vuotta sitten ja puhtaasta tarpeesta saada kilpailua verkkohuutokauppatoimialalle erilaisten yritysten omaisuuserien myyntiin. Palveluissamme on kuukausitasolla yhteensä yli 5 miljoonaa vierailua.

Meillä on rento työyhteisö ja arvostamme oma-aloitteista työotetta. Meillä saa esittää uusia ideoita ja niitä myös kokeillaan käytännössä – parhaimmat jäävät pysyviksi toimintamalleiksi käytännön työhön. Etätyö on yrityksessämme arkipäivää ja työtäsi voit tehdä mistä Suomen kolkasta tahansa. Kokemuksemme on, että myyntityössä menestyminen edellyttää myös jalkautumista niin sanotusti kentälle asiakkaiden pariin. Eduksi laskemme oman auton käyttömahdollisuuden, mutta se ei ole välttämättömyys. Edellytämme vahvaa yritysmyyntityöstä hankittua kokemusta sekä arvostamme myös alan koulutusta, mutta tärkeämpää on se, että sovit joukkoomme – olet hyvä tyyppi ja myyntityöstä innostunut persoona.

Työsuhde-etuina meillä on käytössä puhelinetu, Smartum liikunta -ja kulttuurietu 370 euroa/vuosi sekä halutessasi voit saada koeajan jälkeen myös sähköavusteisen työsuhdepolkupyörän käyttöösi. Mahdollistamme myös kouluttautumista työhön liittyvien ja sitä tukevien kurssien muodossa. Käyttöösi saat puhelimen lisäksi kannettavan tietokoneen sekä muut työssä tarvittavat välineet.

Järjestämme joka toinen kuukausi henkilöstön yhteisiä tapaamisia, kehittämis-, sekä Tyhy päivien yms. muodossa Seinäjoella, jonne on eri puolilta Suomea henkilöstömme hyvä tulla. Meillä on toimisto tukikohtana Seinäjoella, mutta kaikki työntekijät työskentelevät etänä.

Meillä palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta 2600 euroa ja sen lisäksi maksetaan provisiot myynnin mukaan sekä bonukset. Halutessasi voit esittää myös oman palkkatoiveesi.

Jos haluat kiertotalouden edelläkävijöiden joukkoon, niin tämä voi olla sinun paikkasi?

Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 10 – 13 välillä, toimitusjohtaja Pekka Kallunki, puh. 050 540 1609, pekka.kallunki@kiertonet.fi tai klo 12-16 välillä myyntipäällikkö Jani Lamminmäki, puh. 044 982 0454, jani.lamminmaki@huutomylly.fi

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Aloitus tehtävässä 25.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse: pekka.kallunki@kiertonet.fi