AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖKSI kiertotaloutta edistämään

Julkaistu: 10.01.2023

Arvostatko itsenäistä työtä, jossa menestys ja ansaintamahdollisuudet ovat hyvin pitkälti omasta aktiivisuudesta kiinni? Haemme Huutomylly.fi verkkohuutokauppaamme avainasiakaspäällikköä. Olet myyntipäällikkömme työpari, vastaat omista asiakkuuksista ja jaatte myyntialueet keskenänne. Raportoit työstäsi myyntipäällikölle ja/tai toimitusjohtajalle. Myyntityön asiakaspotentiaali on Huutomyllyn kilpailukentällä valtava.


Yrityksemme Kiertoa Oy tarjoaa tällä hetkellä työpaikan viidelle kiertotalouden ammattilaiselle ja vuoden 2022 liikevaihtomme oli noin 870 000 euroa. Viime vuonna nettihuutokauppojemme kautta myytiin asiakkaidemme omaisuutta yhteensä yli 15 miljoonalla eurolla. Nettihuutokauppapalveluistamme Kiertonet.fi on yli 7 vuoden ikäinen julkisen sektorin verkkohuutokauppa, joka on omalla profiloitumisalueellaan Suomen suurin. Huutomylly on käynnistynyt lähes 2 vuotta sitten ja puhtaasta tarpeesta saada kilpailua verkkohuutokauppatoimialalle erilaisten yritysten omaisuuserien myyntiin. Palveluissamme on kuukausitasolla yhteensä yli 4,8 miljoonaa vierailua.


Meillä on rento työyhteisö ja arvostamme oma-aloitteista työotetta. Meillä saa esittää uusia ideoita ja niitä myös kokeillaan käytännössä – parhaimmat jäävät pysyviksi toimintamalleiksi käytännön työhön. Etätyö on yrityksessämme arkipäivää ja työtäsi voit tehdä mistä Suomen kolkasta tahansa, ei ole väliä asutko Helsingissä, Oulussa vai Inarissa. Kokemuksemme on, että myyntityössä menestyminen edellyttää myös jalkautumista niin sanotusti kentälle asiakkaiden pariin. Eduksi laskemme oman auton käyttömahdollisuuden, mutta se ei ole välttämättömyys. Arvostamme myyntityöstä hankittua kokemusta sekä koulutusta, mutta tärkeämpää on se, että sovit joukkoomme – olet hyvä tyyppi ja myyntityöstä innostunut persoona.


Työsuhde-etuina meillä on käytössä puhelinetu, Smartum liikunta -ja kulttuurietu 370 euroa/vuosi sekä halutessasi voit saada myös sähköavusteisen työsuhdepolkupyörän käyttöösi. Mahdollistamme myös kouluttautumista työhön liittyvien ja sitä tukevien kurssien muodossa. Käyttöösi saat puhelimen lisäksi kannettavan tietokoneen sekä muut työssä tarvittavat välineet. Pyrimme järjestämään vuosittain henkilöstön yhteisiä tapaamisia, Tyhy päivien yms. muodossa Seinäjoella, jonne on eri puolilta Suomea henkilöstömme hyvä tulla. Meillä on toimisto tukikohtana Seinäjoella, mutta kaikki työntekijät työskentelevät etänä.


Meillä palkkaus muodostuu aluksi niin sanotusta takuupalkasta eli kiinteä kuukausipalkka on 2900 euroa ensimmäisen puolen vuoden ajan. Sen jälkeen palkkaus muuttuu pohjapalkka + provisio + bonukset malliseksi. Meillä maksetaan bonusta myös yhteisen tavoitteen saavuttamisesta. Työsuhde on vakituinen. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Jos haluat kiertotalouden edelläkävijöiden joukkoon, niin tämä voi olla sinun paikkasi?


Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 10 – 13 välillä, toimitusjohtaja Pekka Kallunki, puh. 050 540 1609, pekka.kallunki@kiertonet.fi tai klo 12-16 välillä myyntipäällikkö Jani Lamminmäki, puh. 044 982 0454, jani.lamminmaki@huutomylly.fi


Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2023.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023.

Lähetä hakemuksesi: pekka.kallunki@kiertonet.fi