JM Pipe Welding Oy osti Etelä-Savon pelastuslaitoksella palvelleen paloauton

Julkaistu: 04.03.2020

Idea auton hankkimiseen lähti suoraan yrityksen tarpeista

Jo lähes 10 vuotta toimineen JM Pipe Welding Oy:n pääasiallisena toimenkuvana on kaukolämpöverkostojen rakentaminen sekä niiden korjaus- ja huoltotyöt. Yrityksen toimipiste sijaitsee Suonenjoella ja toimialueenaan heillä on koko Suomi. Pienemmissä kaukolämpöverkostojen korjaus- ja huoltotöissä käsitelty kaukolämpövesi otetaan säiliöön talteen ja työn valmistuttua sama vesi palautetaan takaisin verkostoon.

– Näin voimme säästää energiaa, aikaa, rahaa sekä luontoa, tuumaavat yhtiön perustajat Janne Kauhanen ja Marco Pöytälaakso.


Janne Kauhanen on aktiivinen huutokauppojen seuraaja

– Kiertonet kuuluu jokaiseen päivään. Tarkistan päivittäin Kiertonetin tarjonnan ja useita hyviä kauppoja on tullut tehtyä. Kiertonetin sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen, Kauhanen kehuu.

– Pidän erittäin tärkeänä asiana, että Kiertonetissä kaikki myytävät tuotteet tulevat julkisten toimijoiden käytöstä. Kiireisellä yrittäjällä ei ole aikaa käydä jokaista kiinnostavaa kohdetta paikan päällä katsastamassa, joten luottamus myyjän ilmoittamiin tietoihin on suuri.

– Kiertotalous on huippu asia. Käytössä olevat luonnonvaramme ovat rajalliset. Ei turhaan haaskata niitä, kun on mahdollisuus kierrätykseen.


Uusi ilme

Säiliöauto sai uuden ilmeen teippauksilla, jotka suunnitteli Alakaari Oy ja toteutuksesta vastasi Raakateippi Oy.

– Autoon on tarkoitus hankkia lisävarusteeksi pesukampa, jolloin työtoimien jälkeen ympäristön puhdistus onnistuu sujuvasti, Kauhanen suunnittelee.