Sallan kunta
Kiertonetissä jo vuodesta 2017


Sallan kunta sijaitsee Lapin maakunnassa, sen itäosassa. Sallassa on asukkaita noin 3650. Sallatunturit muodostuu kahdesta huipusta, joista korkeampi kohoaa lähes 480 metriin.

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, täällä voi todella kuulla erämaan hiljaisuuden! Sallassa eivät arjen kiireet muistuttele itsestään ja elo sujuu omalla painollaan. Täällä on helppo vain olla tai osallistua mielihyvää tuottaviin aktiviteetteihin.

Luonnon ja erämaan voit kokea kesällä monien aktiviteettien, ohjattujen ohjelmien ja retkien muodossa sekä omatoimisesti että opastettuna. Maksuton karttasovelluksemme mobiililaitteille on hyvä apuväline paperikartan kaveriksi luonnossa liikkumiseen.

Sallan kesä tarjoaa luonnossa liikkujalle yli 300 kilometriä merkittyjä patikkareittejä, yli 440 kilometriä pyöräilyreittejä ja upeita mahdollisuuksia unohtumattomiin kanoottiretkiin. Uusia ulottuvuuksia henkeä salpaavien maisemien ihasteluun tuovat yrittäjien hankkimat riippumatot, jotka sijaitsevat parhailla paikoilla Sallassa.

http://www.salla.fi

14
Myytyä kohdetta

94 %
Hyväksymisprosentti