TÄSSÄ 10 ETUA,

jotka kuntanne, kaupunkinne, kuntayhtymänne, virastonne, liikelaitoksenne, pelastuslaitoksenne tai konserniyhtiönne saa KIERTONET.FI-palvelun käyttäjänä:

1
Pääsette helposti eroon käytetystä omaisuudesta markkinahintaan.
2
Erittäin selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä: kaikki toiminnot (myynti-ilmoitusten lisääminen ja täydentäminen, päättyneiden kauppojen hyväksyminen, uusien käyttöoikeuksien lisääminen) on mahdollista tehdä myös älypuhelimella.
3
Hallittu myyntiprosessi: käyttöoikeustasoja on 3 erilaista – hyväksymisvaltuudet huutokauppoihin voidaan rajata vain tietyille henkilöille. Käyttäjätunnuksia kannattaa siis luoda joka hallinnon sektorille – kaikilla hallinnon aloilla on jotain myytävää jossakin vaiheessa.
4
Laskutus kokonaisuudessaan ja tarvittaessa maksumuistutusten lähettäminen ostajalle Kiertonet.fi:n toimesta.
5
Kauppasumman tilitys organisaationne tilille täysimääräisesti.
6
Myyntipalkkion laskutus erillisellä laskulla organisaatioltanne (VAIN toteutuneista kaupoista).
7
Markkinoimme myytäviä tavaroitanne ilman erillistä pyyntöä juuri oikeille kohderyhmille.
8
Laskutiedot, kuitit ja luovutusasiakirjat dokumentoituvat myyntiprofiiliinne -> sisäiselle tarkastajalle ja/tai tilintarkastajalle on helppo esittää milloin tahansa, miten omaisuutta on myyty ja mihin hintaan. Myös tarjoushistoria ja koko myynti-ilmoitus jää näkyviin mahdollisia myöhempiä tarpeita tai tarkastuksia varten.
9
Teemme myynti-ilmoitukset tarvittaessa puolestanne kun lähetätte kuvat ja tiedot sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kiertonet.fi
10
Tarjoamme avoimen myyntikanavan teille ja ostokanavan kuntalaisille/kaupunkilaisille/henkilökunnalle/sidosryhmille.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakollisia kenttiä

Pekka Kallunki

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.