Mummonmökin hirsirunko MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
230 €
Päättyy 7.6. 21:02
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 7.6.2018 21:02.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 7.5.2018 12:51

Kuvanmukainen hirsirunko täydentävine rakenteineen (ikkunat, ovet) purettavaksi ja poiskuljetettavaksi. Tästä osaavalle kirvesmiehelle hyvä kesämökin tai saunan aihio. Mökin ulkomitat n. 5 x 7 metriä, hirren vahvuus n. 100 mm. Ostaja sitoutuu purkamaan rakennuksen kivijalkaan asti sekä huolehtimaan purkutöissä syntyneiden jätteiden sekä kiinteistössä olevan irtaimiston poiskuljetuksesta sekä asianmukaisesta hävittämisestä. Rakennuksen tulee olla purettuna 31.8.2018 mennessä.

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Tavaran ID: 10584


Myyjä – Kaustisen kunta

Yhteyshenkilö

Patrik Knutar
p. 0407698668
patrik.knutar kaustinen.fi

Tavaran sijainti

Mikontanhua 1
69600 KAUSTINEN

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Kohde on nähtävissä osoitteessa Mikontanhua 1, 69600 KAUSTINEN. Ostaja voi tutustua kauppakohteeseen omatoimisesti, erillistä näyttötilaisuutta ei järjestetä.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

7.6. 20:59 muumuli 230 €
16.5. 23:08 kimpe 200 €
16.5. 22:28 remix 170 €
16.5. 22:10 kimpe 120 €
8.5. 11:14 remix 100 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.