Tarjotaan … (EU506)

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
0 €
Päättyy 21.3. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 21.3.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 18.3.2019 11:21

Jos kiinnostaa - ole hyvä:

43: Vasenkätinen puukehysovi 7x19 kolmella ikkunalla, pintakäsittelyn voisi uusia.. hartiapankille

70: Puujakkara L60cm x S40cm x K31cm ja Muovijakkara L40cm x S30cm x K35cm. Puu -- hartiapankki hionta ja SaSu...

71: Puujakkara L85cm x S42cm x K45cm ja Muovijakkara L40cm x S30cm x K35cm. Puu -- hartiapankki hionta ja SaSu…

72: Ylälaude L207cm x S53cm ja Alalaude L207cm x S43cm, kummallekin lauteelle seinään upotettu jämerä putkipari ylösnostettavan lauteen (takalaita sidottu putkeen) tukena. Seinältä kaksi selkälautaa ja edessä olevan jalkatuen voi ottaa mukaan. Myös saunahuoneen seinälampun voi ottaa mukaan. Puu -- hartiapankki hionta ja SaSu… Voi helposti lyhentää !

89: Leo Kiuas Oy:n 380V / 12.0kW kiuas - Finnleo sauna, typ FLG 120. Helo ohjauskeskus mukaan. Virta kytkettynä kiukaan kuusi vastusta lämpenivät nopeasti. Kivet vaihdettava.

Ostaja vastaa laitteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä siihen liittyvistä kustannuksista.

Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen ja maksettua kauppahintaa ei palauteta.

Mahdolliset viat tai puutteet

Koulurakennus, josta tavarat myydään on kärsinyt vesivahingon ja sen vuoksi koulun toiminta on loppunut, tyhjennetään ja puretaan. Kiinteistössä on ilmanvaihto ja lämmöt päällä.

Näyttö

Sovitaan erikseen. Yhteydenotot myyjän edustajaan ma-pe klo 8-13 välisenä aikana.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 22303


Myyjä: Inarin kunta

Yhteyshenkilö

Matti Huoponen
p. 0413651921
matti.huoponen inari.fi

Tavaran sijainti

PL 60
99801 IVALO

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.