Varastorakennuksen purkaminen

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
0 €
Päättyy 1.9. 20:00
Päättynyt

Katsottu: 3276 kertaa


Kohteen huutokauppa on päättynyt 1.9.2019 20:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 3276 kertaa

Tiedot

Tietoja päivitetty 13.5.2019 12:31

Kauhajoen kaupunki myy purettavaksi Aronkylässä sijaitsevan varastorakennuksen. Myydään ainoastaan rakennus, ei maapohjaa. Ostajan tulee purkaa rakennus kokonaisuudessaan ja kuljettaa jätteet pois 30.9.2019 mennessä. Ostajalla on oikeus jättää purkamatta betonirakenteet.

Rakennus on betoni/puurunkoinen, vesikate on peltiä.

Purkujätteet ja rakennukseen varastoidut materiaalit on toimitettava luvanvaraiseen kierrätykseen tai muuhun vastaanottopaikkaan. Kohteelle on myönnetty purkulupa.

Kohde sijaitsee Aronkylässä Keskustien ja Kauppatien risteyksessä.

Kohteelle ei ole määritelty pohjahintaa. Myydään korkeimman tarjouksen tehneelle.

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Näyttö

Näyttö sopimuksen mukaan
Anne Timonen
puh. 040 549 6328
anne.timonen@kauhajoki.fi

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 24794


Myyjä: Kauhajoen kaupunki

Yhteyshenkilö

Leena Ranta
p. 040 195 4009
leena.ranta kauhajoki.fi

Tavaran sijainti

Kauppatien ja Keskustien risteys
61850 KAUHAJOKI

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.