Suonenjoen rautatieasema MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
3 000 €
Päättyy 9.12. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 9.12.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 7.8.2018 16:30

Suonenjoen kaupunki myy asemarakennukset, pää- ja varastorakennuksen. Kiinteistön myynnissä huomioidaan tarjoushinta ja ostajan esittämä käyttötarkoitus. Tilat soveltuvat yritys- sekä yksityiskäyttöön.

Katso asemasta kuvattu video: https://www.youtube.com/watch?v=K4IGntwvSw0

Rakennukset ovat museoviraston suojelukohteita. Ja tontti jolla rakennukset sijaitsevat on kooltaan 1936 neliömetriä. Tontti sisältyy kiinteistökauppaan.

Korkeimman tarjouksen hyväksyntään vaikuttaa annettu ostotarjoushinta ja käyttötarkoitus. Mikäli käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään.

Kohteen myynnistä päättää Suonenjoen kaupunginhallitus. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mahdolliset viat tai puutteet

Tarkemmat tiedot kiinteistöstä ja suoritetuissa tarkastuksista/ kartoituksista ovat liitteenä. Kiinteistöön kannattaa tutustua paikan päällä ja ostaja voi omalla kustannuksellaan teettää lisätutkimuksia kiinteistöistä. Joitakin virheitä tai korjauskohtia on voinut kuntokartoituksessa jäädä huomioimatta, johon myyjä ei ota kantaa. Kiinteistöt myydään korjattavaksi. Kiinteistöön tutustumisesta on sovittava erikseen.

Huom! Osallistuaksesi tähän huutokauppaan, sinun tulee ilmoittaa kohteen aiottu käyttötarkoitus. Lue lisää ohjeita-välilehdeltä.

Liitetiedostot

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 13984


Myyjä: Suonenjoen kaupunki

Yhteyshenkilö

Kimmo Hälinen
p. 0400 377 761
kimmo.halinen suonenjoki.fi

Tavaran sijainti

Rautatienkatu 3
77600 SUONENJOKI

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

9.12. 16:48 jouni75 3 000 €
9.12. 16:43 tango 2 700 €
29.11. 20:22 jouni75 2 500 €
15.11. 21:49 eze 2 150 €
10.11. 19:08 onni4me 2 000 €
10.11. 17:43 skififi 1 000 €
8.11. 10:26 onni4me 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Kohteen käyttötarkoitus

Myyjä haluaa tietää mihin käyttötarkoitukseen ostaja aikoo kohdetta käyttää. Jos käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään. Mikäli ostaja ei noudata ilmoittamaansa käyttötarkoitusta, myyjällä on oikeus purkaa kauppa.

Myyjä näkee huutajien ilmoittamat käyttötarkoitukset vasta huutokaupan päätyttyä. Käyttäjät eivät koskaan näe toistensa käyttötarkoituksia.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.