Sattasen koulu Sodankylässä KÄSITTELYSSÄ

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
500 €
Päättyy 30.4. 18:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 30.4.2019 18:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 22.3.2019 14:47

Sodankylän kunta myy koulukiinteistön liittymineen Sattasessa, noin 15 km päässä Sodankylän keskustasta. Kohde sijaitsee noin 20 kilometrin päässä toiminnassa olevasta Kevitsan kaivoksesta sekä aivan suunnitteilla olevan Sakatin kaivoksen läheisyydessä.

Kiinteistössä on viemäri- ja vesiliittymät. Muita liittymiä ei ole.

Kiinteistö on poistettu koulukäytöstä 2013 sisäilmaongelmien vuoksi ja myydään purkukuntoisena. Rakennus on ollut kylmillään syksystä 2015 saakka.

Kiinteistö rakennettu 1947 ja viimeinen peruskorjaus tehty 2001.
Bruttoala 741 m2 ja tilavuus 2600 m3.

Rakennukselle lohkotaan määräala, jonka pinta-ala 3800 m2. (kuva määräalasta liitteenä).

Alue on kaavassa merkitty PL-alueeksi ja niille on määrätty rakennusoikeudeksi 30% tontin pinta-alasta.

3800m2 tontilla on rakennusoikeutta siis 1140m2 ja siitä koulurakennus on käyttänyt 741m2 eli rakennusoikeutta on jäljellä 399 m2.

Kiinteistöstä on kuvattu marraskuussa 2017 oheinen kopterivideo, alla suora linkki videoon: https://youtu.be/e6RW_TAv9HQ

Ostaja vastaa kiinteistökauppaan liittyvistä kuluista kuten kaupanvahvistajan palkkio, varainsiirtovero, lainhuuto- ja lohkomiskustannukset

Tässä myynti-ilmoituksessa on kuvia rakennuksesta ulkopuolelta ja sisätiloista. Kohde myydään niillä kalusteilla, jotka sen sisällä tällä hetkellä ovat. Kaikkia kuvissa näkyviä kalusteita ei tiloista löydy ja ajantasaisen tiedon kalusteista saa vain tutustumalla kohteeseen. Kohdekäynnin suorittamatta jättäminen ei ole hyväksyttävä syy perua tarjousta.

Ilmoituksen liitteenä:
- Kuva lohkottavasta määräalasta
- Kuva Sattasen kyläkeskuksen yleiskaavasta
- Sattasen koulun sijaintikartta
- Vuonna 2013 suoritetun kuntoarvion raportti

Mahdolliset viat tai puutteet

Rakennus myydään purkukuntoisena. Kiinteistöllä ei ole sähköliittymää.

Liitetiedostot

Näyttö

Kiinteistötyönohjaaja Juha Lokka 0407035975. Näyttö varattava 7 vuorokautta ennen tarvetta, jotta kulku rakennukseen voidaan järjestää.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 7069


Myyjä: Sodankylän kunta

Yhteyshenkilö

Ville Pyhäjärvi
p. 0401975846
ville.pyhajarvi sodankyla.fi

Tavaran sijainti

Sattasentie 350
99650 Sattanen

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

25.4. 16:55 jyrssi 500 €
8.4. 20:28 basuuna96 50 €
7.4. 19:56 vili 30 €
25.3. 18:55 onni4me 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.