Ratsastusmaneesi

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
0 €
Päättyy 28.3. 20:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Huom! Ensimmäinen tarjous vähintään 10 €. Tee ensimmäinen tarjous!

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 12.2.2019 10:44

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä myy maneesirakennuksen purettavaksi ja pois siirrettäväksi.
Rakennus on valmistunut vuonna 1999. Rakennuksen ulkomitat ovat 24300 mm ja 64700 mm. Sisäkorkeus maanpinnasta kehän alapaarteeseen on seinän vierellä 4000 mm. Maneesin toisessa päässä on suunnitelmista poiketen koulutus- ja wc-tilat.
Rakennuksen perustukset ovat betonia. Runkona on kaksinivelkehäinen teräsristikko. Rakennuksen jäykistys on kehänä poikittaisessa suunnassa ja vinositeillä pitkillä sivuilla. Vastakkaiset perustukset on sidottu toisiinsa vetotangoilla. Kattorakenteena on profiilipeltikate ja hattu orret. Rakennuksen julkisivuna on pystylomalaudoitus ja koolaus 50x125.
Rakennuksesta on tehty rakenteellisen turvallisuuden arviointi. Arviointitodistuksen mukaan rakennus ei täytä voimassa olevia rakennusmääräyksiä. Rakenteellisen turvallisuuden arviointitodistus on liitteenä.
Ostajan tulee purkaa maneesi kokonaisuudessaan omilla työkaluillaan ja kustannuksella sekä siirtää se pois elokuun 2019 loppuun mennessä. Rakennuksen kohta tulee tasata paikalla olevalla pintamaalla. Ostaja vastaa itse purkutyön työturvallisuudesta.
Ostajan tulee tutustua etukäteen kohteeseen ja ostaja hyväksyy tarjousta tehdessään kohteen purettavaksi sellaisenaan.
Kohteeseen on mahdollista tutustua sopimalla yhteyshenkilön kanssa ajankohdasta.

Liitetiedostot

Tavaran ID: 20611


Myyjä – JEDU - Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä

Yhteyshenkilö

Kari Kumpumäki
p. 0400439312
kari.kumpumaki jedu.fi

Tavaran sijainti

Erkkiläntie 1
85800 HAAPAJÄRVI

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Sopimuksen mukaan

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.