Myymme Ottola II -nimisen kiinteistön ja sillä olevat rakennukset

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
20 000 €
Päättyy 26.10. 18:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 20 000 €. Minimikorotus on 400 €. Tarjouksia yhteensä 4 kpl.

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 12.10.2018 09:02

Myymme Kontiolahden kunnassa sijaitsevan Ottola II -nimisen kiinteistön ja sillä olevat purkukuntoiset tai täydellisen peruskorjauksen tarpeessa olevat rakennukset.
Kiinteistötunnus: 276-404-30-11
Osoite: Särkivaarantie 154
Pinta-ala: 8,9 ha
Rakennukset: Tilalla on v. 1962 rakennettu hirsirunkoinen lautavuorattu omakotitalo (k+tupa+2 mh+wc+kh+sa+k+varastotilaa) yht. 140 k-m².
Lämmitys: Talossa on vesikeskuslämmitys öljyllä ja lisäksi leivinuuni.
Tilan maapohjat ovat pelto- ja metsämaata. Pellot ovat hoitamattomia, koska niitä ei ole viljelty ja puusto on pääosin kotitarvemetsää.

Kiinteistövälittäjä on arvioinut kiinteistön arvoksi 70 000 euroa.

Kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Lopullisen myyntipäätöksen tekee tekninen lautakunta.

Mahdolliset viat tai puutteet

Asuinrakennus on ollut kauan asumattomana ja lämmitysjärjestelmän toimivuus on kyseenalainen. Talon kunto on huono ja se on täydellisen peruskorjauksen tarpeessa. Pihapiiri on hoitamaton.
Lisäksi pihapiirissä on vanha tiili/puurakenteinen navettarakennus, vanha hirsirakenteinen pihasauna, hirsiaitta, vanha kuivaamorakennus ja vanha heinälato. Kaikki talousrakennukset ovat huonossa kunnossa.

Huom! Osallistuaksesi tähän huutokauppaan, sinun tulee ilmoittaa kohteen aiottu käyttötarkoitus. Lue lisää ohjeita-välilehdeltä.

Liitetiedostot

Tavaran ID: 16213


Myyjä – Kontiolahden kunta

Yhteyshenkilö

Marja-Liisa Sykkö
p. 0400491791
marja-liisa.sykko kontiolahti.fi

Tavaran sijainti

Särkivaarantie 154
80910 KULHO

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Näyttö tiistaina 16.10.2018 klo 15:00 - 17:30.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

8.10. 03:52 careliano 20 000 €
7.10. 22:24 pataluoto 8 200 €
6.10. 09:06 volvomarkkanen 8 000 €
5.10. 14:59 ostaja166 2 000 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Kohteen käyttötarkoitus

Myyjä haluaa tietää mihin käyttötarkoitukseen ostaja aikoo kohdetta käyttää. Jos käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään. Mikäli ostaja ei noudata ilmoittamaansa käyttötarkoitusta, myyjällä on oikeus purkaa kauppa.

Myyjä näkee huutajien ilmoittamat käyttötarkoitukset vasta huutokaupan päätyttyä. Käyttäjät eivät koskaan näe toistensa käyttötarkoituksia.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.