MYYDÄÄN VANHA KIRKKOHERRANVIRASTOTALO

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
4 000 €
Päättyy 30.8. 18:00

Katsottu: 5300 kertaa

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 4 000 €. Minimikorotus on 200 €. Tarjouksia yhteensä 5 kpl.

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 5300 kertaa

Tiedot

Sallan seurakunta myy omalla 0,6826 ha:n tontilla olevan vanhan virastotalon pää- ja autotallirakennukset. Kiinteistön myynnissä huomioidaan tarjoushinta. Tilat soveltuvat yritys- sekä yksityiskäyttöön.

Rakennus on kolmikerroksinen (452 m2) ja valmistunut v. 1950. Alakerrassa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, arkisto, lämmönjakohuone sekä muuta varastotilaa. Keskikerroksessa on huoneistot ja kolmannessa 3 huonetta ja pesuhuone sekä tämän yläpuolella vintti. Toisessa päädyssä on pieni kaksio omalla sisäänkäynnillä. Keskikerroksessa on myös toisessa päädyssä olevat vanhat toimistotilat.
Rakennusta on remontoitu pariin otteeseen, joista viimeisin remontti toimistokäyttöön oli v. 2008, mutta edelleen sitä voi käyttää myös asuintalona pienin muutoksin. Keskioven portaikko ja katos uusittu 2018. Kiinteistöön ei ole tehty kuntoarvioita.
Rakennuksessa on kolme sisäänkäyntiä. Kaukolämpö, valmiudet atk ja puhelinverkkoon ja ulkona on autojen lämmitystolppia.
Virastopappila sijaitsee Sallan keskustan läheisyydessä, joten palvelut ovat lähellä. Sallatunturiin 10 km.
Pihalla on pienimaakellari ja kylmä autotalli/varastotila.

Korkeimman tarjouksen hyväksyntään vaikuttaa annettu ostotarjoushinta.

Kohteen myynnistä päättää seurakunnan kirkkovaltuusto sekä lopullisen kaupan alistuksen tekee kirkkohallitus. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä tekee kauppakirjan, kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille kaupan allekirjoittamisen yhteydessä. Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta ja kiinteistökaupasta menevästä varainsiirtoverosta. Ostaja hakee lainhuudon ja vastaa kiinteistönmuodostamiskustannuksista.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kiinteistöön kannattaa tutustua paikan päällä ja ostaja voi omalla kustannuksellaan teettää lisätutkimuksia kiinteistöistä. Kiinteistöön tutustumisesta on sovittava erikseen.

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Näyttö

Sopimuksen mukaan puh. 040-4812410

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 28068


Myyjä: Sallan seurakunta

Yhteyshenkilö

Päivi Roininen
p. 0404812410
paivi.roininen evl.fi

Tavaran sijainti

Kinttalanpolku 3
98900 Salla

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

30.7. 16:49 140763 4 000 €
30.7. 15:37 turbovoimaa 2 150 €
24.7. 18:45 140763 2 000 €
21.7. 21:07 kofi 1 000 €
18.7. 21:33 aarretori 100 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.