Kesämökki poissiirrettäväksi Oulunsalossa

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
1 200 €
Päättyy 24.8. 20:00

Katsottu: 3945 kertaa

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 1 200 €. Minimikorotus on 100 €. Tarjouksia yhteensä 8 kpl.

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 3945 kertaa

Tiedot

Tietoja päivitetty 14.8.2019 14:15

Oulun kaupunki myy käytetyn hirsimökin irtaimistoineen poissiirrettäväksi, osoitteessa Mökkiperäntie 25 Oulunsalo.

Oulun kaupunki on ostanut tontin ja rakennukset uutta asemakaavaa varten.
Tontilla oleville rakennuksille on myönnetty purkulupa Oulun kaupungin rakennusvalvonnan toimesta. Hirsirakennus on hyväkuntoinen.

Irtaimisto kuuluu kauppaan. Mm. kaapit ja puulämmitteinen kamiina.
Rakennuksen pohjamitta 4400 x 4400 (ei tarkennus mitattu). Katso pdf-liite lopusta. Kauppaan kuuluu myös hirsimökin yhteydessä oleva puurakenteinen kuisti. Rakennus on betonianturoiden päällä.

Ostaja vastaa itse purkutyön työturvallisuudesta, suunnitelmista ja ammattihenkilöiden palkkaamisesta siirtokalustoineen, sekä purkamisesta ja siirtämisestä syntyvistä kustannuksista.
Rakennus on siirrettävä pois tontilta 31.10.2019 mennessä. Mahdolliset purkujätteet kuuluvat ostajalle. Purkamisessa syntyvän jätteen ostaja on velvollinen toimittamaan viralliseen jätteiden vastaanottopaikkaan.

Myyjä irtisanoo sähköliittymän ja energialaitos hakee mittarin pois. Ostajalle jää jännitteettömien sähköjohtojen purkutyöt.

Rakennuksessa ei ole vesijohtoa tai viemäröintiä. Oulun kaupunki purkaa tontilta sähköliittymän hirsirakennuksen rakennuksen siirtoon mennessä.

Rakennukselle on tehty kaupungin toimesta asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kesällä 2019. Asbestia ei tutkimuksessa havaittu ja muiden haitta-aineiden osalta pitoisuudet alittivat määräysten mukaiset rajat.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kohteen kunto on hyvä.
Oulun kaupunki ei vastaa mahdollisista piilevistä virheistä.

Liitetiedostot

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Ostajan tulee tutustua etukäteen kohteeseen ja ostaja hyväksyy tarjousta tehdessään kohteen siirrettäväksi sellaisenaan.

Kaupunki hyväksyy/hylkää tarjouksen voimassa olevan hallintosäännön mukaan. Ostajan kanssa tehdään sopimus pois viennistä.

Näyttö

Sovittavissa

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 28864


Myyjä: Oulun kaupunki – Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

Yhteyshenkilö

Paula Korkeamaa
p. 040 4866737
paula.korkeamaa ouka.fi

Tavaran sijainti

Mökkiperäntie 25
90460 OULU

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

17.8. 22:14 eeroy 1 200 €
16.8. 21:41 mikajuhani 1 000 €
16.8. 19:18 raunohek 550 €
16.8. 12:26 mikajuhani 500 €
16.8. 08:12 tavalli 230 €
14.8. 16:28 raunohek 200 €
14.8. 16:24 kesolhar 100 €
14.8. 14:34 jamisavolainen 20 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.