Hirsisauna purettavaksi ja poissiirrettäväksi Jäälissä

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
150 €
Päättyy 24.8. 20:00

Katsottu: 2308 kertaa

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 150 €. Minimikorotus on 15 €. Tarjouksia yhteensä 3 kpl.

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 2308 kertaa

Tiedot

Tietoja päivitetty 16.8.2019 14:32

Oulun kaupunki myy käytetyn hirsisaunan irtaimistoineen purettavaksi ja poissiirrettäväksi Jäälissä osoitteessa Kaarnapurrentie 27.
Sauna on rakennettu 1965.
Oulun kaupunki on ostanut tontin ja purettavat rakennukset uutta asemakaavaa varten. Tontilla oleville rakennuksille on myönnetty purkulupa Oulun kaupungin rakennusvalvonnan toimesta.

Irtaimisto kuuluu kauppaan, mm. vesipata, kaapisto.
Rakennuksen pohjamitta 6100 x 4650 (ei tarkennus mitattu). Kts. pdf-liite lopusta.

Ostaja vastaa itse purkutyön työturvallisuudesta, suunnitelmista ja ammattihenkilöiden palkkaamisesta siirtokalustoineen, sekä purkamisesta ja siirtämisestä syntyvistä kustannuksista.
Rakennus on purettava ja siirrettävä pois tontilta 31.10.2019 mennessä. Mahdolliset purkujätteet kuuluvat ostajalle -perustukset saa jättää tontille. Purkamisessa syntyvän jätteen ostaja on velvollinen toimittamaan viralliseen jätteiden vastaanottopaikkaan.
Kuljetusta varten mahdollinen puuston raivaus arvioidaan erikseen. Oulun kaupunki suorittaa puuston raivauksen tarvittaessa.

Rakennuksessa ei ole vesijohtoa tai viemäröintiä. Oulun kaupunki purkaa tontilta sähköliittymän hirsirakennuksen rakennuksen siirtoon mennessä. Ostajalle jää jännitteettömien sähköjohtojen purkutyöt.
Rakennus on perustettu betonisokkelille.

Rakennukselle on tehty kaupungin toimesta asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kesällä 2019. Asbestia ei tutkimuksessa havaittu ja muiden haitta-aineiden osalta pitoisuudet alittivat määräysten mukaiset rajat.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kohteen kunto on hyvä.
Oulun kaupunki ei vastaa mahdollisista piilevistä virheistä.

Liitetiedostot

Ehdot

- Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

- Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

- Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Ostajan tulee tutustua etukäteen kohteeseen ja ostaja hyväksyy tarjousta tehdessään kohteen purettavaksi sellaisenaan.

Kaupunki hyväksyy/hylkää tarjouksen voimassa olevan hallintosäännön mukaan. Ostajan kanssa tehdään sopimus pois viennistä.

Näyttö

Sovittavissa

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 28878


Myyjä: Oulun kaupunki – Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

Yhteyshenkilö

Paula Korkeamaa
p. 040 4866737
paula.korkeamaa ouka.fi

Tavaran sijainti

Kaarnapurrentie 27
90940 OULU

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

17.8. 14:39 eeroy 150 €
16.8. 16:01 piipu 115 €
16.8. 15:26 tgz 100 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.