Kiertonetin Irtaimistorekisteri

Julkaistu: 17.11.2023
Maksimoi irtaimen omaisuutesi hyöty ja minimoi kalustonhallintaan käytetty aika Irtaimistorekisterin avulla. Se tekee kalustosi käytön ja elinkaaren hallinnan todella helpoksi. Irtaimistorekisteriin voit listata kaiken organisaatiosi irtaimen omaisuuden. Näin kaluston sijainti on tiedossa varastohyllyn tarkkuudella, ja sen varaaminen ja jakaminen talon sisällä on vaivatonta. Irtaimiston kuntoluokitus löytyy myös rekisteristä. Tarpeettomaksi jäänyt omaisuus on helppo siirtää Irtaimistorekisteristä myyntiin Kiertonetiin vain parilla hiiren klikkauksella. Näin irtaimistosi koko elinkaari on hallinnassa hankinnasta myyntiin asti – yhdessä järjestelmässä.


Irtaimiston tiedot yhdessä järjestelmässä

Kaikki kalustoa koskeva data on kätevästi koko organisaation saatavilla yhdessä kalustonhallintajärjestelmässä.


Kaluston elinkaari helposti hallinnassa

Tiedät koko ajan irtaimistosi kunnon, paikan, käyttöasteen ja elinkaaren vaiheen. Ja sen, milloin on aika myydä sitä pois.


Minimoi turhat investoinnit

Irtaimistorekisterin avulla voit hankkia ja poistaa suunnitelmallisesti sekä vähentää päällekkäisyyksiä ja turhia hankintoja.


Datan massatuonti ja -vienti rekisteriin

Voit tuoda ja viedä olemassa olevan kalustodatasi Irtaimistorekisteriin helposti. Kehitämme jatkuvasti rajapintoja asiakastarpeiden mukaan.


Myynti-ilmoitus nopeasti Kiertonetiin

Tarpeettomaksi jäänyt irtaimisto voidaan siirtää suoraan myyntiin Kiertonetiin tai Huutomyllyyn. Kaikki myynti-ilmoitukseen tarvittava tieto on valmiina.


Tehosta kaluston käyttöastetta

Järjestelmään rekisteröity irtaimisto on helposti varattavissa ja jaettavissa koko organisaation sisällä. Näin pienennät samalla organisaatiosi hiilijalanjälkeä.