Kiertonet avaa yrityksille mahdollisuuden realisoida omaisuuttaan poikkeusolojen aikana

Julkaistu: 26.03.2020


Poikkeusolot heikentävät yritysten toimintaa ja toimintaympäristöä merkittävästi ja negatiiviset vaikutukset talouteen ovat merkittäviä. Kiertonet.fi avaa sen vuoksi yrityksille mahdollisuuden realisoida omaisuuttaan verkkosivustollaan. Kiertonet on aloittanut verkkosivujen muutokset yritysten omaisuuden myynnin mahdollistamiseksi.

Tarkoituksena on edistää yritysten kiertotaloutta, ja auttaa yrityksiä realisoimaan ylimääräistä tavaraa talouden turvaamiseksi näin vaikeina aikoina.

“Olemme auttaneet julkista sektoria kiertotalouden edistämisessä sekä tavaroiden ja kaluston realisoimisessa talouden hyväksi jo vuosia. Nyt haluamme olla osaltamme tukemassa näissä poikkeusoloissa suomalaista yritystoimintaa ja sen säilyttämistä vakaana”, kertoo Kiertonet.fi -sivustoa ylläpitävän Kiertoa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kallunki.

"Sen lisäksi, että pidämme kiertotalouden pyörät pyörimässä, haluamme tehdä osamme, että myös kansantalouden pyörät jatkavat pyörimistään", toteaa myynnistä ja markkinoinnista vastaava Teemu Kunto.

Päätöstä palvelun avaamisesta myös yksityisten yritysten käyttöön poikkeustilan ajaksi vauhditti runsas kyselyiden määrä. Myynti pyritään avaamaan yrityksille niin pian kuin mahdollista, viimeistään maanantaina 30. maaliskuuta.

“Olemme aloittaneet välittömästi tarvittavat muutokset palvelun saattamiseksi yritysten käyttöön. Kaikenkokoiset yritykset ovat tervetulleita käyttämään Kiertonetin palvelua poikkeusolojen ajan. Yritysten, joilla on realisoitavaa tavaraa ja halua edistää kiertotaloutta, kannattaa olla välittömästi yhteydessä Kiertonetin myyntiin tai asiakaspalveluun”, Kallunki rohkaisee.

Suosittelemme, että kun laitatte tavaraa myyntiin Kiertonettiin, niin tavaroiden luovutusaika olisi aikaisintaan 14.04.2020 tai sen jälkeen. Tavaraa luovuttaessa tulee kaikin mahdollisin keinoin pyrkiä välttämään lähikontaktien syntymistä.

Ota meihin yhteyttä myynnin järjestämiseksi.