Kiertoa Oy jatkoon Vuoden kasvuyritys -kisassa

Julkaistu: 26.09.2023


Kiertoa Oy valittiin Kasvu Openin Kasvupolku -sparraukseen osallistuneiden yli 200 yrityksen joukosta eniten kasvupotentiaalia omaavien 60 yrityksen joukkoon. Jatkoon pääsi vain 3 kpl yrityksiä Etelä-Pohjanmaalta.

Kuluvan vuoden aikana Kasvupolku-sparraukseen on osallistunut yli 200 yritystä. Yritykset ovat tavanneet prosessin aikana vähintään kuusi asiantuntijaa ja verkostoituneet satojen kasvuyrityskentän toimijoiden kanssa. Nyt joukosta on valittu lupaavimmat yritykset tuomaristojen ja asiantuntijoiden palautteiden pohjalta. Valitut TOP 60 -yritykset saavat lisäsparrausta Kasvu Openin parhaiten arvioiduilta asiantuntijoilta ja kisaavat Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Mukana on yrityksiä laajasti eri toimialoilta ja eri puolelta Suomea uudistamassa, kehittämässä ja kasvattamassa liiketoimintaansa. Tulevaisuuden kasvu ei tämän joukon perusteella ole todellakaan yhden kortin varassa, painottaa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Kasvupoluille osallistuneita yrityksiä on arvioitu koko matkan ajan sparraajien ja tuomaristojen toimesta kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. TOP 60 -yritysjoukon valinnat pohjautuvat Kasvupolku-tuomaristojen antamiin ääniin sekä sparraajien antamiin sanallisiin ja numeraalisiin arvioihin. Lisäksi valintoihin on vaikuttanut yrityksen aktiivisuus prosessin aikana. Kaikki yritykset on arvioitu samoilla kriteereillä ja samoista lähtökohdista.

– On aivan huikeaa, että meidät valittiin 60 yrityksen joukkoon ja pääsemme nyt Vuoden kasvuyritys -kisaan. Tavoitteenamme on päästä Top 10 joukkoon. On hienoa, että Kiertoa Oy:n pitkäjänteinen työ julkisella sektorilla on noteerattu ja edessä olevat kasvutavoitteet ja -tahto on huomattu, Kiertoa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kallunki kertoo.

Meillä on huipputiimi tekemässä työtä kiertotalouden vauhdittamiseksi. Haluamme kasvaa entistä voimakkaammin tulevaisuudessa ja olemme tunnistaneet, että markkinapotentiaalia on valtavasti sekä Huutomyllyn että Kiertonetin puolella, Kallunki toteaa.

Kasvu Openin valtakunnallisen tuomaristo valitsee TOP 10 -yritykset. Yritysvalinnat julkaistaan 19.10.2023.

TOP 10 -joukko jatkaa kisaa tittelistä kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 2.11.2023.