Katso puolueeton kokemusvideo

Julkaistu: 20.09.2019

Katso Järvenpään kaupungin kokemusvideo yhteistyöstä Kiertonetin kanssa. Aluevalvoja Sami Jylhän puolueettoman haastattelun toteutti Trustmary Finland Oy.


"Kiertonet.fi on helppo ja yksinkertainen palvelu käyttää, niin myyjän kuin ostajankin. Tiedän sen siitä, kun appiukko on tarjonnut.

Olen Sami Jylhä Järvenpään kaupungilta. Kaupunkitekniikan keskuksella töissä ja olen aluevalvoja, eli valvon kunnossapitoa ja ylläpitoa. Toukokuun alussa ulkoistimme ylläpidon ja urakointipalvelut. Sen tiimoilta aloimme myymään kalustoa Kiertonetissä. Traktoreita, kuorma-autoja, Willejä, Caterpillarin traktoriauroja. Veneitä on ollut myös, reunakiveä, betonikiveä, puun rungon suojia.

Kokonaisarvio tälle kalustolle oli useita satoja tuhansia. Ei ole kyllä mikään pieni myynti, täytyy sanoa. Päivittäin olemme tekemisissä puhelimitse ja sähköpostitse mahdollisten ostajien ja tiedustelijoiden kanssa.

Päädyimme Kiertonetiin siksi, että heillä on paras osaaminen tavaran myymiseen. Se on palveluna mielestäni hyvä ja he ovat käyneet viisi kertaa täällä kuvaamassa tuotteita kesän aikana. Kyllä meidän mielestämme hinta-arviot olivat oikein osuneita. Heillähän on kuitenkin neljän vuoden kokemus jo tästä Kiertonet.fi -palvelusta. Olemme päässeet tavoitehintoihin ja olemme päässeet tavoitehinnasta joissakin tuotteissa jopa reippaasti yli.

Konkreettinen hyöty on mielestäni se, että he tekevät ilmoituksen ja ottavat kuvat. Me pystymme keskittymään siihen myyntiin, taustatietojen antamiseen ostajille ja muun työmme tekemiseen."