Huutomylly avattu yrityksille – Kiertonet jatkaa julkisen sektorin myyntikanavana

Julkaistu: 18.02.2021

Keväällä 2020 Kiertonet avasi ovensa poikkeuksellisesti myös koronaviruksen kurittamalle yrityssektorille. Monelle yritykselle aika on ollut äärimmäisen haastavaa ja joutilaan omaisuuden realisointi on auttanut paikkaamaan tyrehtynyttä kassavirtaa. Tulijoita onkin ollut paljon ja kokemukset puolin ja toisin rohkaisevia. Poikkeustilan myötä Kiertoa Oy:ssä havaittiin, että kysyntää yrityspuolella on runsaasti ja erityisesti kiertotaloustavaran kauppapaikkaa on hartaasti toivottukin.

Samaan aikaan yksityisomisteisten yritysten lisääntyvä myynti julkisen sektorin huutokaupassa alettiin kokea hieman hankalaksi ja Kiertonetin alkuperäisen liikeidean vastaiseksi. Syntyi ajatus erillisestä kauppapaikasta kokonaan yrityksille. Joitakin kuukausia myöhemmin, uusi alusta on vihdoin valmis!

Uusi palvelu, www.huutomylly.fi perustuu Kiertonetin tapaan kiertotalousajattelulle: se tarjoaa myyntipaikan yritysten käytöstä poistuneelle kalustolle. Palvelussa tullaankin myymään pääasiassa laadukasta käytettyä kalustoa, uusien halpatuontitavaroiden myyntipaikkaa siitäkään ei tule.

Kiertonet.fi palaa normaaliin päiväjärjestykseen eli jatkaa vain julkisen sektorin myyntikanavana ja kaikki yritykset siirtyvät Huutomyllyyn helmikuun loppuun mennessä. 1.3. alkaen Kiertonetissä myyvät siis vain julkisen sektorin toimijat.

Huutaja: lämpimästi tervetuloa huutamaan!

Yritys: lämpimästi tervetuloa myymään!

Terveisin, mylläri