Arvoimme Volkswagen Jettan 23.3. maanantaina!

Julkaistu: 04.03.2020


Jetta on nyt arvottu ja sen voitti Sanna Englund Överpurmosta. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea Sannalle!! ☀️


Hyviä uutisia! Jäimme kauaksi Facebook-sivumme 100000 tykkääjän tavoitteesta, mutta nyt uusi arvonta ilman rajoituksia!

Siis arvomme Volkswagen Jetta Luxline 1,9 TDI 77 kW PowerDiesel, vm. 2008 -henkilöauton (arvo 3 300 €) kaikkien tästä Facebook-päivityksestä tykänneiden ja kommentoineiden kesken maanantaina 23.3.2020! Muistathan tykätä myös Facebook-sivustamme.

Auto on ostettu J. Rinta-Joupilta Seinäjoelta. Autolle ei myönnetä takuuta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvomme auton uudelleen!

Tästä vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen haluamme noudattaa viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä lähikontaktien välttämiseksi, ja pullakahvien sijasta tarjoamme auton luovutuksen yhteydessä voittajalle 10 euron lahjakortin Arnoldsiin! Osallistuessasi arvontaan hyväksyt, että voittaessasi arvonnan Kiertonet voi julkaista nimesi ja kuvasi auton kera. Kiertonet maksaa arpajaisveron. Facebook ei ole mukana arvonnassa.