COVID-19: Kiertonet mukautuu poikkeustilanteeseen koronaviruksen aikana

Julkaistu: 17.03.2020

Kiertonet 17.03.2020


COVID-19: Kiertonet mukautuu poikkeustilanteeseen koronaviruksen aikana - tavaran luovutus- ja noutotilanteissa pyritään välttämään lähikontakteja


Kiertonetissä on tehty toimenpiteitä koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden terveyden turvaamiseksi sekä tartuntariskin pienentämiseksi.

Koronaviruksen seuraukset eivät näy vielä merkittävästi Kiertonet.fi -sivustolla. Me Kiertonetissä suhtaudumme tilanteeseen vakavasti ja haluamme toimillamme ennaltaehkäistä viruksen leviämistä tilanteen pitkittyessä.

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme mahdollisista muutoksista.


Miten Kiertonetissä on varauduttu koronaviruksesta johtuvaan poikkeustilanteeseen?

Kiertonetin palvelut toimivat lähes ennallaan. Ainoastaan tavaroiden hakuun ja tuontiin liittyen ohjeistuksemme on, että kaikenlaista lähikontaktia pyritään välttämään. Noudatamme myös maamme hallituksen ja terveysviranomaisten laatimia ohjeita ja määräyksiä.

Kiertonettiä hallinnoivan Kiertoa Oy:n henkilökunta pystyy työnsä luonteen vuoksi työskentelemään pääasiallisesti etänä.


Mitä Kiertonet.fi -sivustolta tavaraa ostaneen tulee huomioida?

Mikäli noudat ostamasi tavaran myyjän luota, pyri sopimaan nouto siten, että vältytään tarpeettomalta lähikontaktilta. Tavaran noutamista sovittaessa on hyvä varmistaa Kiertonetin ohjeistuksen mukaisesti, ettei tavaran luovuttajalla ole esiintynyt infektion oireita viime aikoina.

Jos kuulut riskiryhmään, on erittäin tärkeää, että tavaran nouto ja luovutus järjestetään siten, että lähikontaktia ei pääse missään vaiheessa syntymään.


Tiedoksi Kiertonetissä tavaraa myyville ja myyntiä suunnitteleville

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys on meille erittäin tärkeä asia. Tästä syystä noudatamme maamme hallituksen ja terveysviranomaisten laatimia ohjeita ja määräyksiä koronaviruksen hillitsemiseksi. Mikäli sinulla on ollut infektion oireita viime aikoina, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä tavaran ostajalle. Löydät ostajan yhteystiedot Kiertonetin myyjä-sivulta, kun kirjaudut käyttäjätunnuksillasi Kiertonettiin. Lisätietoja: asiakaspalvelu@kiertonet.fi

Jos kuulut riskiryhmään, on erittäin tärkeää, että tavaran nouto ja luovutus järjestään siten, että lähikontaktia ei pääse missään vaiheessa syntymään.


Suosittelemme, että kun laitatte tavaraa myyntiin Kiertonettiin, niin tavaroiden luovutusaika olisi aikaisintaan 14.04.2020 tai sen jälkeen. Tavaraa luovuttaessa tulee kaikin mahdollisin keinoin pyrkiä välttämään lähikontaktien syntymistä.