Ruokinta-automaatti peurojen ja kauriiden ruokintaan MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
440 €
Päättyy 12.8. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 12.8.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 24.7.2018 19:01

Katon kautta tankattava, esim. traktorin kauhassa säkkitavara tankkaajan kansa ylös ja rehukaura tms. siiloon. Tankkaus onnistuu myös tikapuiden avulla. Noin 300 l vetävä siilomallinen säiliö.
Laitteen ruokintaosan jakolaatikko jakaa rehun kolmelle sivulle takaseinässä olevasta vetolevystä annostelemalla. Peurat ja kauriit ruokailevat kolmella sivulla saman aikaisesti työntäen laudat päällään sisään päin. Eläimet totutetaan laitteesta ruokailemaan asettamalla muutama lauta narulla auki asentoon. Totutteluvaihe kestää noin viikon (loka-marraskuu).
Laitteen etuna mm etteivät rehut pääse kastumaan tai linnut sotkemaan. Saattaapa jokunen kauriin jättösarvikin rehukaukalosta tai vierestä löytyä.
Ruokintatason sisäsiivous ja desinfiointi helppoa koska reunalaudat helposti nostettavissa ylös.
Laite soveltuu erityisesti metsäkauriiden sekä peuranaaraiden ja vasojen ruokintaan. Laitemalli on käytännössä testattu ja toimivaksi todettu.
Nouto edellyttää mieluiten tukevan, kuvuttoman ja jarrullisen telipyörästö peräkärryn, kantavuudeltaan yli 750kg sekä tukevat kiinnitysliinat.

Mahdolliset viat tai puutteet

Käyttämätön yksilö

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 350 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Tavaran ID: 13925


Myyjä: Suomen Riistakeskus - Finlands Viltcentral

Yhteyshenkilö

Ilkka Ala-Ajos
p. 0500-817913
alaajosilkka gmail.com

Tavaran sijainti

Metsästäjäntie 39
16790 Manskivi (Hollola)

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Sovittavissa

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

12.8. 20:09 rkorhonen 440 €
12.8. 20:09 tomh 400 €
12.8. 20:01 rkorhonen 360 €
12.8. 17:52 tomh 320 €
7.8. 05:14 rkorhonen 290 €
2.8. 13:16 näläkänen 260 €
28.7. 00:13 rkorhonen 230 €
24.7. 22:27 näläkänen 200 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.