Ikkuna n. 375 x 160 cm karmi, 3kpl

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
10 €
Päättyy 26.5. 20:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 26.5.2018 20:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 18.5.2018 07:25

Koulun ikkuna sälekaihtimilla, melko siisti kunto. Kahden luokan isot ikkunat, mukaan saa neljännen jossa ulkolasissa reikä.

Jäänyt pois käytöstä syksyllä 2016, kiinteistön hylkäämisen vuoksi.


Ostaja purkaa ja noutaa. Materiaalin poisvienti arkisin klo 10.00-16.00 15.6.2018 mennessä, soitto etukäteen.

Sijainti: A-Talo, a001 - aoo3

Lisää tietoa virrat.fi sivuilla.

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Mahdolliset viat tai puutteet

Tavara myydään siinä kunnossa kuin se on. Myytävä materiaali on Virtain Kaupungin hylkäämää, Virtain Kaupunki ei ole vastuussa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat ostetun materiaalin käytöstä tai varastoinnista, suoraan ostajalle tai kolmannelle osapuolelle.
Kaikki myytävä materiaali on perisin kiinteistöistä, joissa on havaittu sisäilmaan liittyviä ongelmia, sekä kosteusvaurioita, ostaja hyväksyy tarjouksen tehdessään materiaalissa olevat puutteet ja mahdolliset viat, tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta, kaikki materiaali myydään alkuperäiseen käyttöönsä soveltumattomana ja hylättynä ylijäämänä.

Tavaran ID: 11307


Myyjä – Virtain kaupunki

Yhteyshenkilö

Janne Tervonen
p. 040 145 3517
info hastur.fi

Tavaran sijainti

Koulutie
34800 VIRRAT

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Myyntitapahtumassa 19.5. klo 10.00-14.00 A/B talo, C-talo sop.muk
Osoite: Koulutie, 34800 Virrat.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

25.5. 09:10 ahontorppa 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.