Puskulevy/aura

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
50 €
Päättyy 28.1. 21:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 50 €. Minimikorotus on 10 €. Tarjouksia yhteensä 5 kpl.

Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 12.1.2019 11:40

Merikarvian kunta myy puskulevyn/auran. Suomalaisen Konepaja A.Vanteen valmistama ja malliltaan P1205.
Voi käyttää esim. päältäajettavassa ruohonleikkurissa. Auran leveys 120 cm.Uudenveroinen.

Tavara myydään käytettynä ja siinä kunnossa kun se myyntihetkellä on.
Ostaja noutaa ja kuljettaa tuotteen pois omalla kustannuksellaan viikon kuluessa kaupan hyväksymisestä , ellei myyjän kanssa toisin sovita.
Noutamatta jätetty tuote siirtyy takaisin myyjän omistukseen ja kauppahintaa ei palauteta.

Tavaran ID: 19825


Myyjä – Merikarvian kunta

Yhteyshenkilö

Kari Uusimäki
p. 0447246387
karijuhaniuusimaki gmail.com

Tavaran sijainti

Kauppatie 40
29900 MERIKARVIA

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Lisätietoja virka-aikana , Kari Uusimäki p.0447246387

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

15.1. 22:15 mskit 50 €
14.1. 14:39 paroni 40 €
13.1. 18:23 ikkru 35 €
12.1. 16:57 jpjoki 30 €
12.1. 15:21 teuva 20 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.