GEM smirgeli MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
40 €
Päättyy 6.1. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 6.1.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 20.12.2018 08:46

GEM smirkeli. Siistikuntoinen. 220v

Mahdolliset viat tai puutteet

Tavarat myydään siinä kunnossa, kun ne kaupantekohetkellä ovat. Tavaroilla ei ole toimivuustakuuta eikä vaihto- tai palautusoikeutta. Tavarat tulee noutaa ostajan kustannuksella viikko huutokaupan päättymisestä, ellei toisin sovita. Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kappahintaa palauteta.

Näyttö

Sovittaessa.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 19410


Myyjä: Iisalmen Vesi -Liikelaitos

Yhteyshenkilö

Juha Eskelinen
p. 0407057061
vesilaitos iisalmi.fi

Tavaran sijainti

Pohjolankatu 14
74100 Iisalmi

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

6.1. 12:47 trooperkele 40 €
6.1. 12:41 agli 35 €
1.1. 12:25 trooperkele 30 €
30.12. 18:38 ruttunen 25 €
30.12. 16:52 holopainen 20 €
30.12. 12:52 trooperkele 15 €
27.12. 19:59 ruttunen 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.