Puusorvi Gilliner MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
300 €
Päättyy 20.6. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 20.6.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Opetuskäytössä ollut puusorvi.

Tavaran purku ja nouto ostajan vastuulla ja tulee tapahtua virka-aikaan 25.6.2018 – 29.6.2018 välisenä aikana, edellyttäen että kauppasumma on maksettu. Ostajan tulee sopia etukäteen tarkempi noutoaika myyjän kanssa erikseen (kiinteistöön ei ole vapaata pääsyä). Ilmoitetun päivän jälkeen noutamaton tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen, myyntihintaa ei palauteta.

Ostaja vastaa tavaran purusta, irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä siihen liittyvistä kustannuksista. Laitteet ensimmäisessä kerroksessa, josta helppo kulku ulos. Työkalut mukaan!

Ei mahdollisuutta tutustua myytävään tuotteeseen paikan päällä, tavara myydään kuvien perusteella.

Mahdolliset viat tai puutteet

Tavara on käytetty ja myydään siinä kunnossa, kuin se myyntihetkellä on. Tuotetukea tai käyttöopastusta ei ole saatavilla. Ostaja hyväksyy tarjouksen tehdessään materiaalissa olevat puutteet ja mahdolliset viat, tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta.
Mahdolliset viat tai puutteet

Käytöstä poistettu toimiva kone. Vaatii ohjauselektroniikan,
(ohjaus purettu).

Mahdolliset viat tai puutteet

Laitteessa ei ohjausjärjestelmää (kuvassa näkyvä taajuusmuuntaja sekä kopiolaite eivät kuulu kauppaan). Karapylkkä sekä vetokärki kohtaavat samassa linjassa, kuten kuuluukin.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 12962


Myyjä: Aalto-yliopisto – Aalto-korkeakoulusäätiö sr

Yhteyshenkilö

arto sillanpää
p. 0504654861
arto.sillanpaa aalto.fi

Tavaran sijainti

PL 11000
00076 AALTO

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

17.6. 19:07 jarmop 300 €
16.6. 22:56 hugo379 57 €
14.6. 10:55 justniin 25 €
13.6. 22:15 pjokinen 20 €
13.6. 17:48 justniin 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.