Metallinpaljastin Ceia THS/21

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
50 €
Päättyy 29.5. 21:00
Päättynyt

Katsottu: 735 kertaa


Kohteen huutokauppa on päättynyt 29.5.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Katsottu: 735 kertaa

Tiedot

Tietoja päivitetty 16.5.2019 08:37

Karjalan Tekstiilipalvelu Sakupe myy käytöstä poistetun metallinpaljastimen , mallia Ceia THS/21.
Hankittu vuonna 2014.

Käytetty pestyjen putsereiden testaukseen, jottei niihin ole jäänyt kiinni metallinpaloja. Metallinpaljastin tunnistaa myös ei magneettisia metalleja ja ruostumattoman teräksen. Ollut käyttämättömänä viimeiset puolitoista vuotta.

Alla olevasta osoitteesta löytyy lisätietoa.

http://www.ceia.net/industrial/product.aspx?a=THS/MS21%20THS/21

Kuvissa oleva kuljetin sisältyy pakettiin ja harmaa laatikko on laskuri, joka voidaan poistaa laitteesta ennen myyntiä. Katso kuvissa olevista liitteistä lisätietoja kuljettimesta ja metallinpaljastimesta.

Tavara noudetaan erikseen sovittuna ajankohtana.
Ostaja vastaa laitteen poiskuljetuksesta sekä siihen liittyvistä kustannuksista. Noutamatta jätetty tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen ja kauppahintaa ei palauteta.

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Mahdolliset viat tai puutteet

Käytetty

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 8 000 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Näyttö

Sopimuksen mukaan

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 14060


Myyjä: Karjalan Tekstiilipalvelu Oy / Sakupe

Yhteyshenkilö

Antti Hakkarainen
p. 044-7178084
antti.hakkarainen sakupe.fi

Tavaran sijainti

Satamatie 2
80220 Joensuu

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

29.5. 19:29 kartsa49 50 €
29.5. 14:43 paroni 30 €
29.5. 10:22 kartsa49 20 €
18.5. 00:38 jrjk 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.