Bosch-testirata (vaimennintesteri ja jarrudynamometri) MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
1 300 €
Päättyy 20.10. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 20.10.2017 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 6.10.2017 15:23

Käytöstä poistettu testirata vaimennintestillä ja jarrudynamometrillä. Ollut oppilaitoskäytössä 1996 lähtien. Kokoonpanoon kuuluu irrallisten lattiakasettien lisäksi kaappi, jossa tietokone (486), kirjoitin, näppäimistö ja näyttö. Lisäosana viisaritoiminen erillinen näyttötaulu (poistettu käytöstä 4 vuotta sitten). Mahdollisuus liittää pyöränsuuntauksen pikatestauslevy (ei sisälly kokoonpanoon).

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Mahdolliset viat tai puutteet

Ohjelmisto toimii vain vanhemmassa tietokoneessa (486). Kokoonpanon tietokoneen kovalevyllä on tuhoutuneita sektoreita. Ohjelma toimii edelleen jäljellä olevilla sektoreilla.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 1 000 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Tavaran ID: 5985


Myyjä – Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä

Yhteyshenkilö

Asko Vuorela
p. 0400635991
asko.vuorela vaao.fi

Tavaran sijainti

Vanhankyläntie 2
37600 VALKEAKOSKI

Näyttö

Oppilaitoksen aukioloaikana tai erikseen sovittaessa.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

10.10. 06:44 190970 1 300 €
9.10. 22:49 harri_pinola 1 100 €
8.10. 09:41 190970 1 000 €
7.10. 17:41 pepe1 50 €
6.10. 16:04 kimmot 10 €
6.10. 14:07 eero94 5 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.