Rulokaapisto seinäkiskoilla

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
10 €
Päättyy 9.3. 18:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 10 €. Minimikorotus on 5 €. Tarjouksia yhteensä 1 kpl.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Kookas 9-osainen rulokaapisto. Neljä kappaletta hyllytasoja. Seinäkiskot mukana. Toimitetaan osissa.

Tavaran ID: 8439


Myyjä – Vihdin Kierrätyskeskus / Vihdin kunta

Yhteyshenkilö

ViKi Myyntihenkilöstö
p. 044-3330128
kierratyskeskus vihti.fi

Tavaran sijainti

Tehtaantie 4
03100 Nummela

Näyttö

Vihdin Kierrätyskeskus
ma-pe klo 9.00 – 18.00
la klo 9.00 – 15.00

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

10.2. 02:12 tahkanen 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.