Pöytä MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
5 €
Päättyy 22.4. 21:30
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 22.4.2017 21:30.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Lahden ammattikorkeakoulu muuttaa uudelle kampukselle. Irtisanomme vanhoja tiloja etupainotteisesti ja myymme tarpeettomaksi jäävää toimistokalustusta suoraan käytöstä.

Myyntierään kuuluvat tuotteet ja niiden lukumäärät, mitat ym. tiedot selviävät kuvista. Kalusteet ovat käytettyjä, ne ovat olleet pitkään käytössä ja niissä on käytön jälkiä.

Kalusteet myydään siinä kunnossa, kuin ne myyntihetkellä ovat. Kalusteiden nouto on ostajan vastuulla ja tulee tapahtua viimeistään 18.5.2017 klo 15.00. Ostaja vastaa kuljetuskustannuksista. Ilmoitetun päivän jälkeen noutamattomat kalusteet siirtyvät takaisin myyjän omistukseen, myyntihintaa ei palauteta.

Lisätietoja antavat Sari Jokinen sari.jokinen@lamk.fi puh. 050 403 6811 tai Vappu Anttila vappu.anttila@lamk.fi puh. 044 708 0223

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Tavaran ID: 3571


Myyjä – Lahden Ammattikorkeakoulu Oy

Yhteyshenkilö

Sari Jokinen
p. 0504036811
sari.jokinen lamk.fi

Tavaran sijainti

PL 214
15101 LAHTI

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

22.4. 21:20 savage 5 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.