Palvelutiski MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
50 €
Päättyy 14.12. 18:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 14.12.2017 18:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Myytävänä käytöstä poistettu kirjaston palvelutiski, joka on ollut käytössä vuodesta 2006 viime päiviin saakka. Pöydän korkeus 80 cm. Syvyys on 80 cm. Palvelutiski koostuu kuudesta osasta, joiden mitat ovat
Kuva 1: pöytä 170 cm x 80 cm, näkösuoja ja alapelti
Kuva 2: pöytä 65 cm x 80 cm, näkösuoja ylhäällä ja alhaalla pelti
Kuva 3: pöytä 190 cm x 80 cm, näkösuoja, alapelti, osa pöytätasosta nostettavissa ylös
Kuva 4: kuvien 1 ja 2 pöydät sisäpuolelta katsottuna, kuvassa näkyy nurkkapala (tuoli, tietokone ja tarvikkeet eivät kuulu kauppaan)
Kuva 5: kuvan 3 pöytä tiskin sisäpuolelta katsottuna (laatikosto, kassakone, tietokone, roskakori, koristeet ja tarvikkeet eivät kuulu kauppaan)
Kuva 6: pöytä 210 cm x 80 cm, näkösuoja, alapelti (kuvassa näkyvät tulostimet, kirjavaunu, nalle ja lainakassit eivät kuulu kauppaan)
Jokaisessa nurkassa kaareva nurkkapala.
Pöytien korkeus 80 cm.
Kuvissa näkyvät kasvit eivät kuulu kauppaan

Pöydän kunto on siisti.

Kahteen kulmapalaan on upotettu viivakoodinlukija ja hälytysten aktivointi/passivointilaite, jotka on poistettu.

Palvelutiski on noudettava 22.12.2017 klo 14 mennessä. Noutamatta jäänyt pöytä siirtyy myyjän omistukseen edellä mainitun määräajan jälkeen ja maksettua kauppahintaa ei palauteta.

Pöytä myydään siinä kunnossa kuin se on.

Tavaran ID: 7225


Myyjä – Laitilan kaupunki

Yhteyshenkilö

Marja-Liisa Mutka
p. 050 590 2613
marja-liisa.mutka laitila.fi

Tavaran sijainti

Kauppakatu 5
23800 LAITILA

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Sovitusti arkisin klo 8-16.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

11.12. 12:48 keo 50 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.