ATK-työpöytä 12 kpl MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
10 €
Päättyy 25.4. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 25.4.2017 21:00.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Lapin ammattiopisto Kemijärven toimipiste myy käytöstä poistettuja Atk-työpöytiä 12 kpl
-koko 80*125
-korkeus 73 cm
-säädettävä näppäintaso
-koukuilla kiinnitetty etulevy

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Mahdolliset viat tai puutteet

Yhdestä pöydästä puuttuu etulevy

Tavaran ID: 3483


Myyjä – Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Yhteyshenkilö

Juha Juujärvi
p. 0400 296390
juha.juujarvi lao.fi

Tavaran sijainti

Myllylammentie 23
98120 Kemijärvi

Näyttö

Sopimuksen mukaan

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

23.4. 22:31 froggy 10 €
17.4. 15:27 välikoski 5 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.