Vanha mahonkinen senkki messinkisillä jaloilla MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
15 €
Päättyy 20.10. 17:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 20.10.2017 17:00.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Vanha mahonkinen senkki messinkisillä jaloilla

Minimihinta: 100€

leveys: 222 cm, syvyys: 50 cm, korkeus: 74 cm

Mahdolliset viat tai puutteet

Lukon jättämä pieni ruhje ovessa.

Tavaran ID: 5052


Myyjä – Vihdin Kierrätyskeskus / Vihdin kunta

Yhteyshenkilö

ViKi Myyntihenkilöstö
p. 044-3330128
kierratyskeskus vihti.fi

Tavaran sijainti

Tehtaantie 4
3100 Nummela

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

8.10. 19:30 laurenzzio 15 €
28.9. 12:18 kimmot 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.