Pyykinkuivauskaappi 3

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
0 €
Päättyy 13.6. 19:30
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 13.6.2018 19:30.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 6.6.2018 15:34

Electrolux EDD210, opetuskäytössä ollut kuivauskaappi, poistetaan käytöstä muuton yhteydessä. Käytetty painokaavioiden kuivaamisessa.
- ulkomitat 600x600x1850mm

Tavaran purku ja nouto ostajan vastuulla ja tulee tapahtua 18.6.2018 – 20.6.2018 välisenä aikana, edellyttäen että kauppasumma on maksettu. Ostajan tulee sopia etukäteen tarkempi noutoaika myyjän kanssa erikseen (kiinteistöön ei ole vapaata pääsyä). Ilmoitetun päivän jälkeen noutamaton tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen, myyntihintaa ei palauteta.

Ostaja vastaa tavaran purusta, irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä siihen liittyvistä kustannuksista.

Ei mahdollisuutta tutustua myytävään tuotteeseen paikan päällä, tavara myydään kuvien perusteella.

Mahdolliset viat tai puutteet

Tavara on käytetty ja myydään siinä kunnossa, kuin se myyntihetkellä on. Tuotetukea tai käyttöopastusta ei ole saatavilla. Ostaja hyväksyy tarjouksen tehdessään materiaalissa olevat puutteet ja mahdolliset viat, tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 20 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Tavaran ID: 12425


Myyjä – Aalto-yliopisto – Aalto-korkeakoulusäätiö sr

Yhteyshenkilö

Eeva Heikkinen
eeva.heikkinen aalto.fi

Tavaran sijainti

Hämeentie 135 C
00560 HELSINKI

Näytä kartta Kartta

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.