Halonen ja Kumpp harmooni

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
10 €
Päättyy 23.8. 21:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 10 €. Minimikorotus on 5 €. Tarjouksia yhteensä 1 kpl.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 2017.08.09. 14:49

Koulukäytössä ollut toimiva harmooni.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 60 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se ylittää tavoitehinnan.

Tavaran ID: 4879


Myyjä – Toholammin kunta

Yhteyshenkilö

Juha Hopeavuori
p. 0401505302
juha.hopeavuori toholampi.fi

Tavaran sijainti

Lampintie 5
69300 TOHOLAMPI

Näyttö

Näyttö ja tiedustelut, 040 1505302 tai juha.hopeavuori@toholampi.fi

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

9.8. 16:24 repala 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.