Käytöstä poistettua vesihuoltomateriaalia, erä 1

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
20 €
Päättyy 22.10. 21:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Korkein tarjous on 20 €. Minimikorotus on 5 €. Tarjouksia yhteensä 2 kpl.

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 2017.10.11. 15:49

Tavarat myydään romuna. Myyjä ei vastaa niiden soveltuvuudesta vesihuoltorakentamiseen. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne ovat. Tavaroilla ei ole takuuta, eikä vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet sisältävät alv 24%.

Tavaroihin voi käydä tutustumassa arkisin klo 8.00 - 14.00. Lisätiedot numerosta 040 7721682.

Ostaja hoitaa tavaran lastauksen itse. Tavarat on noudettava 1 viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

Tavara on ALV-vähennyskelpoinen

Mahdolliset viat tai puutteet

Vikoja ja puutteita voi ilmetä.

Tavaran ID: 6139


Myyjä – Kurikan Vesihuolto Oy

Yhteyshenkilö

Sami Leppänen
p. 0447234655
sami.leppanen kurikka.fi

Tavaran sijainti

Jalastie 17
61600 JALASJÄRVI

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

15.10. 07:14 nikkelimarkka 20 €
14.10. 14:32 teuva 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.