Tilan päärakennus purettavaksi ja poissiirrettäväksi MYYTY

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
5 000 €
Päättyy 31.3. 22:03
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 31.3.2019 22:03.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 31.3.2019 21:11

Järvenpään kaupunki myy vanhan hirsirunkoisen pientalon purettavaksi ja poissiirrettäväksi.

Rakennus on 1930-luvun loppupuolella rakennettu tilan kaksikerroksinen päärakennus. Aikakaudelleen tyypillisesti hirsirunko on rakennettu hieman ensimmäisen kerroksen yli, mihin kattotuolit on kiinnitetty. Toinen kerros on lautaseinäinen. Ensimmäisen kerroksen huoneistopinta-ala on arviolta 150-180 m2. Ensimmäisessä kerroksessa on neljä huonetta ja keittiö. Toisessa kerroksessa on kaksi kammaria ja runsaasti avointa vinttitilaa. Rakennuksesta ei ole tallessa pohjapiirustuksia.

Ostajan tulee purkaa talo ja sen hirsirunko omilla työkaluillaan ja kustannuksellaan sekä siirtää se pois alustavasti toukokuun 2019 aikana. Kuitenkin niin, että mikäli rakennuksen muut osat on purettu, voi rungon purku alkaa aikaisemmin. Ostaja vastaa itse purkutyön työturvallisuudesta.

Ostajan tulee tutustua etukäteen kohteeseen ja ostaja hyväksyy tarjousta tehdessään kohteen purettavaksi sellaisenaan.

Kohteeseen on mahdollista tutustua sopimalla yhteyshenkilön kanssa ajankohdasta. Kohteelle ei kulje päällystettyä tietä. Eikä lumiaikaan pihaa ole välttämättä huollettu.

Kiinteistössä ei ole vesijohtoa tai viemäröintiä. Kiinteistössä ei ole myöskään sähköä. Perustukset voi jättää paikoilleen, niitä ei tarvitse välttämättä purkaa. Ylimääräisen purkamisessa syntyvän jätteen voi jättää niille osoitettuihin paikkoihin.

Kohteessa on toistaiseksi paikallaan alkuperäiset ovet ja ikkunat. Lisäksi kohteessa on kolme silmämääräisesti ehjää kaakeliuunia ja yksi pönttöuuni. Uuneihin löytyy myös varakaakeleita. Talon ikkunat sekä tulisijat myydään erikseen. Ovet on mitoitettu jokaiseen oviaukkoon ja kuuluvat kauppaan.

Korkeimman tarjouksen hyväksyntään vaikuttaa annettu ostotarjoushinta ja käyttötarkoitus. Mikäli käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään.

Edit. 12.2. Lisätty kiinteistön sähköttömyys.

Edit. 26.3. Purkulupa on olemassa, mutta ostajan on nimettävä vastaava työnjohtaja.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kiinteistö on ollut pitkään kylmillään, käyttämättä ja on nykyisellään asumiskelvoton.

Viimeisten vuosien aikana rakennuksen päällilaudoitus on päässyt rapistumaan. Katto on kuitenkin ehjä.

Liitteenä rakennuksen kuntoarvio.

Huom! Osallistuaksesi tähän huutokauppaan, sinun tulee ilmoittaa kohteen aiottu käyttötarkoitus. Lue lisää ohjeita-välilehdeltä.

Liitetiedostot

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 19355


Myyjä: Järvenpään kaupunki

Yhteyshenkilö

Essi Hämäläinen
p. 0403152246
essi.hamalainen jarvenpaa.fi

Tavaran sijainti

Pohjolantie 10
04420 JÄRVENPÄÄ

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

31.3. 22:00 rkorhonen 5 000 €
31.3. 22:00 p1966 1 100 €
31.3. 21:59 rkorhonen 1 000 €
31.3. 21:40 p1966 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Kohteen käyttötarkoitus

Myyjä haluaa tietää mihin käyttötarkoitukseen ostaja aikoo kohdetta käyttää. Jos käyttötarkoitus ei ole sopiva, kauppa hylätään. Mikäli ostaja ei noudata ilmoittamaansa käyttötarkoitusta, myyjällä on oikeus purkaa kauppa.

Myyjä näkee huutajien ilmoittamat käyttötarkoitukset vasta huutokaupan päätyttyä. Käyttäjät eivät koskaan näe toistensa käyttötarkoituksia.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.