Piharakennus purettavaksi

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
0 €
Päättyy 23.2. 21:00

mikäli haluat jättää tarjouksen.

Huom. Myyjä on asettanut tavaralle pohjahinnan, pohjahinta on 10 €. Tee ensimmäinen tarjous!

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Kemin kaupunki tarjoaa purettavaksi osin hirsirakenteisen piharakennuksen. Rakennus sijaitsee Kemin kaupungissa osoitteessa Siikajärventie 23, 94700 Kemi.

Purkutyö tulisi olla suoritettuna kesäkuun loppuun 2018 mennessä. Purettu puutavara ja purkujätteet tulee olla poisvietynä ja alue siivottuna em. päivämäärään mennessä. Sokkeli ja betonirakenteet voi jättää purkamatta.

Mahdolliset viat tai puutteet

Rakennus on purkukuntoinen.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 100 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Tavaran ID: 8446


Myyjä – Kemin kaupunki

Yhteyshenkilö

Esa Salmijärvi
p. 040 5727068
esa.salmijarvi kemi.fi

Tavaran sijainti

Siikajärventie 23
94700 KEMI

Näyttö

Näyttö sovittavissa.

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.