Omakotitontti Jakkarasaaren alueelta, nro 2083

Korkein tarjous (sis. ALV 24%)
4 000 €
Päättyy 31.8. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 31.8.2018 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 5.7.2018 16:17

Posion kunta myy nettihuutokaupalla omakotitontin Jakkarasaaren alueelta vesistön viereltä.

Tontin tunnistenumero on 2083 ja määräala on noin 3920 m2. Rakennusoikeutta on 275 m2. Kyseessä on rantatontti.

Katso video Jakkasaaresta: https://www.youtube.com/watch?v=88Wy9USJMiw

Posio on Lapinläänin vesistörikkain kunta, joka tarjoaa elämyksiä vuoden ympäri. Mainiot metsästys-, kalastus- ja marjastusmahdollisuudet! Lapin Taikamaa tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja omatoimiselle vaeltajalle. Maineikkaan Riisitunturin taianomainen tykkymetsä on talviretkeilijän ja valokuvaajan paratiisi. Kirintövaaran ulkoilualue sijaitsee Riisitunturin kansallispuiston eteläpuolella, välittömästi puistoon rajautuen. Korouoma tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet retkeilyyn, luonnon tarkkailuun, kalastukseen ja luonnon käytön kulttuurihistoriaan tutustumiseen.

Posiolla on keskeinen sijainti Etelä-Lapissa:
Rovaniemi 130 km (lentokenttä),
Kemijärvi 110 km,
Isosyöte 80 km (luonnonpuisto),
Kuusamo 60 km (lentokenttä).


Muut ehdot:

Normaali vesi- ja viemäriliittymismaksut ostajalla kun alkaa rakentamaan sekä liitäntäkulut. Lainhuutokulut hoitaa ostaja. Sähköliittymän hankkii ostaja.

--- --- --- --- --- --- --- ---

Jakkarasaaren alue sijaitsee aivan Posion kuntakeskuksen tuntumassa.

Tässä ilmoituksessa olevat valokuvat on otettu Jakkarasaaren alueelta, mutta eivät ole välttämättä juuri kyseiseltä myynnissä olevalta tontilta.

Alueen tonttikartta löytyy oheisen linkin takaa:
http://tontit.posio.fi/jakkarasaari/tontit/2083.htm

Jakkarasaaren sijainti kartalla: https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?e=551389&lang=fi&share=customMarker&n=7332119&title=&desc=&zoom=10

Posion kunta varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen mikäli se ei ylitä tontille asetettua tavoitehintaa.

Ostaja huomio, että korkeimman tarjouksen mahdollisesta hyväksymisestä päättää Posion kunnanhallitus ja sen johdosta asian käsittelyyn kuuluvan ajan.

Lisätiedot myyjän edustajalta arkisin klo 8-15 välisenä aikana.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 28 050 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Näyttö

Sopimuksen mukaan.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 858


Myyjä: Posion kunta

Yhteyshenkilö

Kari Laurila
p. 040 8012 260
kari.laurila posio.fi

Tavaran sijainti

Kirkkotie 1
97900 POSIO

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

30.8. 07:51 suomalainen1 4 000 €
29.8. 23:43 nysved 2 150 €
29.8. 22:27 akky 2 000 €
24.8. 13:58 jam62 300 €
16.8. 22:20 marza 200 €
9.8. 14:02 ospehu 15 €
11.7. 19:19 burgen 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.