Myytävänä Juvalla entinen virastotalo

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
600 €
Päättyy 20.3. 21:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 20.3.2019 21:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 18.2.2019 12:41

Myydään Juvan kunnassa sijaitseva entinen virastotalo karttaliitteen mukaisella tontilla. Kiinteistötunnus 178-420-13-12. Rakennuksen pinta-ala on n. 2400 kerr.m2.
Kohteessa on tällä hetkellä 3 vuokralaista, joiden kaikkien vuokrasopimukset päättyvät viimeistään 2019 lopussa. Ostaja voi halutessaan neuvotella mahdollisuudesta vuokrasopimusten jatkamisesta.

Myyntiehdot
Rakennukset myydään sellaisessa kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat. Rakennuksesta ei ole tehty kuntoarvioita.

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä jätetty tarjous. Tekninen lautakunta päättää tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Tarjouksen ylittäessä 200 000 € tarjous menee vielä Savonlinnan kaupunginhallituksen päätettäväksi.

Myyjä tekee kauppakirjan, kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille kaupan allekirjoittamisen yhteydessä. Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta ja kiinteistökaupasta menevästä varainsiirtoverosta. Ostaja hakee lainhuudon ja vastaa kiinteistönmuodostamiskustannuksista.

Lisätiedot:
Savonlinnan kaupunki, Toimitilapalvelut
Kiinteistöjohtaja Jukka Oikari p. 044 417 4756, jukka.oikari@savonlinna.fi

Liitetiedostot

Näyttö

Näytöstä voi sopia kiinteistöjohtaja Jukka Oikarin kanssa 044 4174756

Toimitustapa

Sovitaan erikseen

Tavaran ID: 19982


Myyjä: Savonlinnan kaupunki

Yhteyshenkilö

Jukka Oikari
p. 044 417 4756
jukka.oikari savonlinna.fi

Tavaran sijainti

Virastotie 1
51900 Juva

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

20.3. 20:16 paalutin 600 €
4.3. 08:37 jakke84 500 €
4.3. 08:32 basuuna96 230 €
4.3. 05:34 jakke84 200 €
3.3. 22:21 basuuna96 100 €
20.2. 17:28 jakke84 20 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.