Myydään kiinteistö

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
30 600 €
Päättyy 29.3. 18:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 29.3.2019 18:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Tiedot

Tietoja päivitetty 18.3.2019 14:19

Sallan seurakunta myy vanhan virastotalon pää- ja autotallirakennukset. Kiinteistön myynnissä huomioidaan tarjoushinta. Tilat soveltuvat yritys- sekä yksityiskäyttöön. Tontin koko on 0,6826 ha

Rakennus on kolmikerroksinen (kerrosala 426 m2) ja valmistunut v. 1950 ja sitä on remontoitu pariin otteeseen. Viimeksi remontoitu 2008 toimistokäyttöön sekä kivijalka suojattu patolevyin ja keskikerroksen ilmastointi. Keskioven portaikko ja katos uusittu 2018.
Rakennuksessa on kolme sisäänkäyntiä, joista yhdestä päädystä on sisäänkäynti myös erilliseen yläkerran pieneen kaksioon. Kiinteistöä voi käyttää myös asuintalona pienin muutoksin. Kiinteistö on kaukolämmössä, kunnan vesi- ja viemäriverkostossa sekä valmiudet atk ja puhelinverkkoon. Alakerrassa on lämpimät kellaritilat, sauna- ja pesutilat, kuivaushuone, lämmönjakohuone ja arkisto. Kiinteistön toisessa päädyssä on kolme huonetta ja arkisto sekä alhaalla wc-tilat. Varsinaisessa kiinteistössä on keittiö+4 hh+wc:t sekä yläkerran 3 huonetta ja vinttikomero. Virastopappila sijaitsee Sallan keskustan läheisyydessä.

Korkeimman tarjouksen hyväksyntään vaikuttaa annettu ostotarjoushinta.

Kohteen myynnistä päättää seurakunnan kirkkovaltuusto sekä lopullisen kaupan alistuksen tekee kirkkohallitus. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä tekee kauppakirjan, kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille kaupan allekirjoittamisen yhteydessä. Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta ja kiinteistökaupasta menevästä varainsiirtoverosta. Ostaja hakee lainhuudon ja vastaa kiinteistönmuodostamiskustannuksista.

Mahdolliset viat tai puutteet

Kiinteistöön kannattaa tutustua paikan päällä ja ostaja voi omalla kustannuksellaan teettää lisätutkimuksia kiinteistöstä. Kiinteistöön tutustumisesta on sovittava erikseen.

Tavoitehinta

Tavaran tavoitehinta on 180 000 €
Myyjä tulee hyväksymään korkeimman tarjouksen, mikäli se on vähintään tavoitehinnan suuruinen.

Näyttö

sovittava erikseen

Toimitustapa

Nouto viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä, ellei toisin sovita.

Tavaran ID: 20125


Myyjä: Sallan seurakunta

Yhteyshenkilö

Päivi Roininen
p. 0404812410
paivi.roininen evl.fi

Tavaran sijainti

Kinttalanpolku 3
98900 Salla

Näytä kartta Kartta


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Tarjoukset

18.3. 14:55 kirmoi 30 600 €
15.3. 05:50 merde 30 000 €
6.3. 09:32 kirmoi 29 000 €
25.2. 21:53 amerus 444 €
23.2. 15:24 chopper 340 €
22.2. 09:59 amerus 300 €
20.2. 17:29 jakke84 200 €
16.2. 22:42 jakke84 20 €
13.2. 18:21 koppimopo 10 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.