Koy Saukkohaka kerrostalo

Korkein tarjous (sis. ALV 0%)
500 €
Päättyy 25.6. 18:00
Päättynyt

Kohteen huutokauppa on päättynyt 25.6.2018 18:00.
Kiertonet Premium

Kerro kaverille

Lisää suosikiksi

Tiedot

Tietoja päivitetty 7.6.2018 10:00

Myydään 14 huoneistoa käsittävä 2- kerroksinen ja 2- rappuinen kerrostalo, asuinpinta-ala 653 m2. Merkitty kaupparekisteriin 13.12.1974. Kiinteistö sijaitsee Ristijärven kunnan vuokratontilla.
Kerrostalolla on yhteinen huolto/varastorakennus ja lämmönvaihdin naapurikerrostalon kanssa. Talo on kaukolämmössä. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita.
Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä jätettyä korkeinta tarjousta.

Mahdolliset viat tai puutteet

Talo on peruskuntoinen ja osin huonokuntoinen. Rakennus vaatii muun muassa käyttövesiputkien, ovien ja ikkunoiden uusimisen sekä sisäpintojen, keittiökalusteiden ja pesuhuoneiden remontoinnin.

Liitetiedostot

Tavaran ID: 12518


Myyjä – Ristijärven kunta

Yhteyshenkilö

Oiva Jansson
p. 0447159311
oiva.jansson ristijarvi.fi

Tavaran sijainti

Verkkotie 12
88400 RISTIJÄRVI

Näytä kartta Kartta

Näyttö

Sopimuksen mukaan. Yhteyshenkilö Oiva Jansson p. 044 7159311.

Toimitustapa

Sovitaan erikseen


Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Poikkeuksena asunto-osakkeet, tontit ja kiinteistöt sekä aiemmin kuin 1.6.1994 hankitut tavarat, joiden ALV-kanta on 0%.

Tarjoukset

19.6. 15:55 will-i-am 500 €
17.6. 15:05 duracell4 100 €

Huutokaupan aikana

Huutokaupalle on asetettu päättymisaika. Mikäli huutokaupan kohteena olevasta tavarasta jätetään tarjous viimeisen 3 minuutin aikana, huutokaupan päättymisaika siirtyy niin, että viimeisen tarjouksen jälkeen on aina 3 minuuttia aikaa huutokaupan päättymiseen.

Huutokaupan päättyessä

Huutokaupan päättyessä Kiertonet.fi vahvistaa päättyneen huutokaupan tavaran myyjälle sekä voittaneen huudon tehneelle. Tämän jälkeen myyjällä on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä voittanut huutotarjous.

Myyjän hyväksyessä voittaneen huutotarjouksen, Kiertonet.fi lähettää voittaneen huudon tehneelle tavaran maksutiedot sähköpostiin. Sähköpostin saapuessa huutajalla on kaksi arkipäivää aikaa maksaa huutamansa tavara tilisiirtona Kiertonet.fi:n asiakastilille. Maksun kirjautuessa asiakastilille, Kiertonet.fi ilmoittaa siitä tavaran myyjälle sähköpostitse sekä lähettää huutajalle maksukuitin, jolloin he voivat sopia tavaran luovutuksesta. Maksu kirjautuu 1-3 arkipäivän kuluessa.

Korotusautomaatti

Korotusautomaatti tarjoaa automaattisesti puolestasi minimikorotuksen mukaisesti asettamaasi maksimisummaan asti. Automaatti ei tee tarjousta, jos sillä ei ole varaa korottaa minimisumman verran, eli jos minimikorotus ylittäisi asettamasi maksimin.

Mikäli asettamasi korkein hinta ylittyy, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Jos kaksi korotusautomaattia kilpailee keskenään samalla maksimisummalla, aiemmin asetettu korotusautomaatti voittaa. Myös siinä tapauksessä, että uudemman korotusautomaatin summa on suurempi kuin vanhemman, mutta uudemmalla automaatilla ei ole varaa korottaa vanhemman yli minimikorotuksen verran.

Korotusasutomaatin voi myös asettaa oman tavallisen huudon tai oman aikaisemman korotusautomaatin päälle. Korotusautomaatin voi myös nollata 'nollaa' napista.

Korotusautomaatti on käytössä vain premium-jäsenillä. Premium-jäsenyyden voit aktivoida täältä.

Suosikit

Paina -nappia ilmoituksen yhteydessä.